TRAMES OBERTES Com serà la 5a temporada de 'Com si fos ahir'?

'Com si fos ahir' (TV3)

La sèrie dels migdies de TV3 tornarà el 30 d'agost

"No et vull veure. Ni ara, ni al cementiri, ni després. Quan torni a casa, no vull que hi siguis. Vull que ens separem." Amb aquesta sentència de la Noe cap al Miquel va acabar la quarta temporada de 'Com si fos ahir'. I amb la principal incògnita de com haurà passat l'estiu el matrimoni, la sèrie es retrobarà amb l'espectador el dilluns 30 d'agost. D'interrogants, però, n'hi ha molts més.

La incògnita principal amb què els guionistes han volgut deixar l'espectador intrigat fins a la tornada és clara: s'ha acabat definitivament el matrimoni del Miquel i la Noe? Ella sembla molt convençuda de les seves paraules. I fa ben poc ja n'hi va perdonar una de grossa. La relació, però, no pot acabar del tot, perquè tenen un fill en comú, el Guillem.

Una mica relacionat amb la ruptura del matrimoni hi ha el futur empresarial del Manel. Què li espera, al fill de la Gemma i l'Andreu, després que el seu negoci fracassés d'una manera tan dramàtica i inesperada? I la Gemma tornarà a trobar l'amor després de tants fracassos sentimentals?

L'Hèctor ha reconegut l'agressor! Per fi, comencem a posar llum a la foscor! La noia del forn, la Lua queda amb el noi per donar-li les gràcies per haver declarat a la policia. Diuen que es seguiran veient a la fleca…

La relació entre la Marta i la Patri és ben curiosa. Sembla que una i altra tenen coses que les uneixen i, d'una manera inconscient, es troben bé ajudant-se. Sobretot la Marta a la Patri, sorprenentment. O coneixent l'empresària es tracta només d'una inversió de futur? Sigui com sigui, ara la germana del Manel podria reprendre els estudis. Acceptarà l'oferta?

L'Eva i en Litus han estat víctimes d'ells mateixos i ara no saben com sortir de l'atzucac en què s'han ficat. Després de tot el sidral que han muntat amb el pis, fent posicionar la colla en dos bàndols i creant alguns moments de tensió més que notable, ara… ara tornen a ser parella i sembla que no hagi passat res. Com reaccionarà la colla?

No hi ha dubte que el projecte de la Cati li va com anell al dit i que l'actitud emprenedora per la lliçó que li acaba de donar la vida l'ajuda molt. Té possibilitats d'èxit reals. Com ho encaixarà, el Quim? Els papers del matrimoni que vam conèixer a la primera temporada es poden veure intercanviats d'aquí ben poc.

I quin futur els espera, al Jordi i la Gina, ara que l'ex de la Sílvia ha confessat a la Marta que s'ha enamorat? Serà correspost?

I l'Andreu i la Pili? Van decidir de tornar a intentar ser pares després de vacances, ho continuaran mantenint?

Caldrà esperar la nova temporada també per saber què passa amb el Bruno i la Cristina, i el Quique i la Cèlia. Quan a uns els van bé les coses, als altres no. Però sembla que el Quique ha trencat aquesta dinàmica, finalment. I l'Anna? Ha perdut definitivament en Juli?

Líder de les sobretaules però lluny de les seves precedessores

Una mitjana de 263.000 espectadors i una quota del 16,6% han mantingut la sèrie líder de la franja des que va començar, l'11 de setembre del 2017. Un lideratge que ha continuat durant aquesta quarta temporada, que ha hagut d'assumir les dificultats d'haver de rodar-se en temps de Covid. Tot i mantenir el domini de la sobretaula, les xifres queden lluny d'altres sèries mítiques de TV3 com 'El cor de la ciutat', que l'any 2005 va arribar a 1.203.000 espectadors, amb una quota del 44,1%.

Al llarg d'aquesta quarta temporada, que ha tingut una progressió ascendent des que va començar, l'11 de gener. El capítol més vist va ser l'emès el 16 d'abril, en què la Xesca admetia per primer cop que estava tenint una actitud sobreprotectora amb la Ginesta i el trio es reconciliava. Va tenir 353.0000 espectadors i una quota del 21,1%.

Als mitjans digitals, la sèrie ha tingut una mitjana setmanal en directe i a la carta de 73.175 usuaris únics. El capítol més vist de la temporada és el 697, en què la Marta li fa veure a l'Eva que en Litus sempre ha tingut un cantó fosc, i en Bruno s'assabenta que la Cristina i el Quique han tallat definitivament. Va tenir 92.600 reproduccions.

ETIQUETES:

Deixa un comentari