Netflix inicia el rodatge de la sèrie 'Si lo hubiera sabido'

Michel Noher, Megan Montaner i Miquel Fernández (Netflix)

Megan Montaner, Miquel Fernández i Michel Noher encapçalen el repartiment de la nova ficció

Netflix ha anunciat aquest dimarts 27 de juliol, l'inici del rodatge de 'Si lo hubiera sabido', la seva nova sèrie creada per la guionista turca Ece Yörenç, autora de sèries com 'Fatmagül', 'Amor prohibido' o 'Sühan: Venganza y amor', amb el suport d'Ai Yapim. Irma Correa (Alba) ha estat l'encarregada d'adaptar aquesta romàntica història sobre segones oportunitats.

Megan Montaner ('30 monedas', 'La caza. Monteperdido') es posa en la pell d'Emma, una dona que està desencantada amb el seu present i que per un cop del destí podrà canviar la seva vida i començar de nou. Miquel Fernández ('Alba', 'El Nudo') interpreta al seu marit Nando i Michel Noher ('La unidad', '100 días para enamorarse') es posa en la pell de Rubén, a qui Emma coneixerà en la seva nova vida. Completen el repartiment Jael Pascual (45 revoluciones), Eduardo Lloveras ('The One') i Bore Buika ('Élite'), entre altres.

Ece Yörenc, creadora de la sèrie, afirma que: "Moltes de les meves produccions s'han emès a Espanya​ com 'Fatmagül', que fins i tot es va adaptar en castellà, però cap d'elles m'ha fet tanta il·lusió com 'Si lo hubiera sabido', ja que és la primera vegada que un guió meu cobra vida com a original en un altre país, estic molt emocionada. 'Si lo hubiera sabido' és una història entretinguda i emotiva al mateix temps. La protagonista és una dona que s'ha sentit atrapada en el seu matrimoni durant 10 anys i que ara intenta trobar-se a si mateixa. Es tracta d'una història que passa a la vida real i que recomano veure més d'una vegada per poder trobar tots els detalls que s'amaguen en cadascun dels 8 episodis. Espero que tothom la gaudeixi tant com nosaltres hem fet creant-la".

Així és 'Si lo hubiera sabido'

Emma és una dona de 30 anys decebuda amb el seu matrimoni de deu anys amb en Nando i la seva vida familiar i que sent que la seva vida ha perdut la seva lluentor. Atrapada en una rutina sense aventura ni emoció, s'adona que si pogués retrocedir en el temps, no acceptaria la proposta de matrimoni d'en Nando, i decideix que hauria de divorciar-se d'ell. Un parell de dies més tard, mentre es dirigeix a veure un eclipsi lunar poc comú amb els seus amics, una falla en el temps l'envia 10 anys enrere, al 2008. La seva ment de 30 anys està atrapada en el seu cos de 20 anys. La vida li dóna una oportunitat de reavaluar qui era i en qui vol convertir-se, amb el clar avantatge de saber ja el que li espera al món en la dècada vinent.

ETIQUETES:

Deixa un comentari