Mor Rafaella Carrá als 78 anys

Rafaella Carrá a Tele 5

L'artista feia temps que lluitava contra una malaltia que no havia volgut fer públic

Raffaella Carrà ha mort aquest dilluns a la tarda a les 16.20h, als 78 anys després de lluitar contra una malaltia. Així ho ha confirmat la seva parella, Sergio Japino, a través d'un comunicat. "Raffaella ens ha deixat. Se n'ha anat a un món millor, on la seva humanitat, el seu inconfusible riure i el seu extraordinari talent brillaran per sempre". Amb aquestes paraules s'ha volgut acomiadar Japino de la qui va ser la seva parella durant anys. La televisió pública italiana 'RAI', han revelat que Carrá es trobava malalta des de feia temps, amb un mal que "havia atacat el seu cos". Un estat que no havia transcendit públicament per desig exprés de l'artista italiana.

Una estrella de la televisió

Nascuda el 18 de juny de 1943 a Bolonya i amb el nom original de Raffaella Maria Roberta Pelloni, va debutar a televisió a 'Tempo di danza' l'any 1961, però no vas ser fins el 1970 quan va donar-se a conèixer al gran públic a 'Canzonissima'. Però la seva carrera ha estat carregada d'èxits on destaquen els programes de la RAI 'Pronto, Raffaella', del 1984, i 'Domenica' al 1986.

Però el seu èxit va traspassar fronteres i va arribar a presentar programes per a l'estat espanyol com ¡Hola, Raffaella!', 'A las 8 con Raffaella' o 'En casa con Raffaella'. El 1995, va tornar a Itàlia amb el programa 'Carramba! Qué sorpresa'. El 2001 va dirigir el Festival de San Remo. L'any 2013 va tornar a televisió com a coach de 'The Voice of Italy' i va treure el seu darrer àlbum 'Replay'. Al 2019 va treballar al seu darrer programa 'Empiezas a contar'.

L'artista que va vendre milions de còpies ha generat una multitud de reaccions a les xarxes socials i el compte d'Spotify Italia també l'ha volgut acomiadar.

Televisió Espanyola també ha volgut acomiadar a una de les seves estrelles televisives dels anys 90 amb un recull dels millors moments de la italiana i ha anunciat una programació especial per aquesta nit. Serà un homenatge a partir de les 22.10h, amb 'Viaje al centro de la tele', sobre la seva figura titulat 'Bravo Raffaella'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari