Helena García Melero serà l'única presentadora del 'Tot es mou' que tornarà renovat

Helena García Melero al darrer 'Tot es Mou' amb Lluís Marquina (TV3)

TV3 reformula l'espai amb més entreteniment i l'estrena d'una plataforma per trobar parella cada divendres

TV3 tornarà al setembre amb nous aires. La cadena vol donar un nou impuls a la seva graella diària i en especial a la franja de la tarda que ha vist com Tele 5 i 'Sálvame', han eixamplat la distància amb el 'Tot es mou' d'Helena García Melero. L'audiència mitjana del magazín de TV3 aquesta temporada ha estat de 178.000 espectadors i 11.9% de quota, mentre que l'espai de Tele 5 s'ha situat al voltant del 18-20%.

Segons ha pogut conèixer en exclusiva El Món de la Tele, el programa de Melero tornarà amb canvis per recuperar el lideratge de la tarda a Catalunya. El més notori serà que la periodista ja no tindrà un co-presentador com fins ara. Lluís Marquina, va decidir deixar el programa per motius personals. La cadena aposta per Melero com a presentadora única i l'espai donarà més pes a l'equip de periodistes del programa: Jordi Gil, Laia Ferrer, Mireia Mallol, Eloi Cordomí, Pere Renom, entre d'altres.

Pel que fa al contingut, el 'Tot es mou', es reformularà i passarà a ser un programa únic, sense la divisió en dues parts que tenia ara a partir de les 19h i l'entreteniment hi tindrà presència des de l'inici. La redacció també s'unifica i tot l'equip treballarà conjuntament. Es mantindrà la tribuna final a partir de les 20h, que incorporarà més veus femenines, mentre que Pilar Rahola, Josep Cuní i Antoni Bassas seguiran una temporada més.

Per valorar el que passi durant la jornada, s'apostarà per les càpsules d'actualitat política amb to d'humor. Un recurs que utilitzen programes com 'El Intermedio' de La Sexta. Seccions com 'Els homes clàssics', una de les que més audiència ha tingut, seguirà i s'apostarà per aquelles que són més visuals per als espectadors. Els col·laboradors de les diferents seccions com cinema, sèries, cultura, etc…, passaran a formar part d'una taula, on cadascú parlarà del seu tema amb un to àgil i dinàmic. "Com si fossim una família", expliquen els responsables del programa, que s'enmirallen en la fórmula de formats d'èxit com 'Zapeando' o 'Aruser@s', també de La Sexta. El plató mantindrà la seva essència amb nous sets i emetrà per primera vegada en alta definició (HD).

La novetat més destacada, arribarà els divendres amb 'Tot és amor', amb Elisenda Pineda al capdavant. Es tracta d'un 'dating' per trobar parella obert als espectadors que hi vulguin participar. Seran 25 minuts setmanals oberts a tot tipus de sexualitat i edats. El participant tindrà l'oportunitat d'escollir entre sis candidats. Un cop hagi escollit la persona que més li hagi cridat l'atenció, tindran una primera cita a soles i més tard, entraran a plató i se'ls preguntarà si volen tenir una cita real a fora. Si s'arriba al 'match', el programa els convidarà a un sopar a un restaurant d'entre tots els que han sortit a 'Joc de Cartes'. Si la cita a l'exterior acaba amb èxit, la parella podrà enviar el seu vídeo explicant com ha anat.

El programa ja ha obert el procés de selecció. Per participar del càsting, cal enviar un vídeo en horitzontal al WhatsApp del programa (667 07 56 49) o a través d'aquest formulari.

ETIQUETES:

Deixa un comentari