Per Toni de la Torre

L'estiu ja és aquí i amb la calor que està caient a l'exterior et proposem seure davant la tv, posar en marxa el ventilador i fer una marató d'episodis estiuencs ben divertits. Des d'un clàssic com Friends a una referència més nostrada com Plats Bruts.

Friends

Episodi: The One with the Jellyfish (4a temporada, episodi 1).

És un episodi molt recordat pel moment en què una medusa pica la Mònica i en Joey recorda que va veure en un documental que el que s'havia de fer en aquests casos és pixar sobre la ferida.

Veure més ->

The Office

Episodi: Beach Games (3a temporada, episodi 23).

En Michael Scott està segur que li donaran una posició millor a l'empresa i que haurà de deixar l'oficina d'Scranton per marxar a Nova York.

Veure més ->

Larry David

Episodi: Denise Handicapped (7a temporada, episodi 5).

A en Larry David no li agrada la platja, per suposat. I és per això que, malgrat haver-hi estat en múltiples ocasions al llarg de la sèrie, mai s'hi està gaire temps.

Veure més ->

Mr Bean

Episodi: Mr. Bean (1a temporada, episodi 1).

En Mr. Bean condueix el cotxe de camí a la plata, fent apartar els cotxes pel camí. Quan arriba a una petita cala està content perquè no hi veu ningú.

Veure més ->

Plats Bruts

Episodi: Tinc ritme (5a temporada, episodi 3).

La rumba de la tanga ("la tanga te dona venenu, venenu te dona la tanga, venenu que mata les nenes") és un dels moments més icònics, no només de Plats Bruts, sinó de la història de TV3.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari