TV3 intentarà liderar el juny amb el 'Bona Gent' de Quim Masferrer

Quim Masferrer

La cadena pública canvia la seva graella per fer front a l'Eurocopa que emet Tele 5

TV3 i el seu director, Vicent Sanchis, no volen deixar-se guanyar el mes de juny per Tele 5. La cadena privada espanyola, que actualment emet l'Eurocopa de futbol, està més a prop que mai de batre a la pública catalana. TV3 acumula una mitjana del 13,9% de quota al juny i Tele 5 el 13,7%. Tan sols dues dècimes les separen i el mes està més obert que mai. Aquest dimecres, Tele 5, previsiblement aconseguirà unes xifres astronòmiques d'audiència. La privada, emetrà un nou partit de la selecció espanyola a les 18h i un altre duel de gran interès a les 21h, Portugal-França. A més a més, a la nit emetrà una nova gala de 'Supervivientes' que tan bones dades dona a la de Mediaset. Els tres esdeveniments podrien donar el lideratge a Tele 5 per damunt de TV3, almenys momentàniament.

Una possible eliminació del conjunt espanyol podria posar les coses més fàcils a la pública, perquè l'interès de l'audiència decauria pels partits que queden per emetre. En canvi, si Espanya finalment es classifica, Tele 5 ho tindria tot de cara per acabar amb l'hegemonia rècord de TV3.

Però els programadors de TV3 no li ho volen posar fàcil a la privada. Per això, la cadena ha decidit fer uns canvis estratègics en la seva programació. Aquest divendres, han substituït el 'Zona Zàping' i la pel·lícula prevista i al seu lloc, s'emetrà un film competitiu: 'El Vel Pintat'. El gran canvi arribarà diumenge, no s'emetrà ni el '30 Minuts', ni la sèrie 'L'altra mirada' que fins ara feia audiències molt modestes. TV3 ha decidit apostar fort i els ha canviat per l'espectacle amb el que Quim Masferrer ha recorregut Catalunya,"Bona gent". A continuació, s'hi afegirà la reemissió de l'episodi d'"El Foraster" a Gisclareny. El presentador és una de les estrelles de la cadena i tots els seus espais que combinen humor i tendresa enganxen als espectadors catalans.

Ben aviat, s'estrenarà la nova temporada del programa que recorre els pobles més petits del país. De moment, aquest dimarts 22 de juny, Masferrer celebra 50 anys i ho fa en plena forma, com ell mateix ha publicat a les xarxes socials. Per molts anys Quim!

Així és "Bona Gent"

ETIQUETES:

Deixa un comentari