HUMOR I REFLEXIÓ HBO prepara la comèdia sueca 'LUST' sobre la sexualitat femenina

'LUST' (HBO MAX)

La sèrie tindrà 8 episodis i abordarà en clau d'humor la salut sexual de les dones a partir dels 40

HBO ha anunciat aquest dimarts que ja prepara una sèrie per a la seva plataforma 'HBO Max'. 'HBO' es convertirà en 'HBO Max' durant la segona meitat de 2021 i 'LUST' serà una de les seves primeres estrenes. Serà una comèdia feta a Suècia de 8 episodis de 30 minuts, produïda per Miso Film Sweden.

'LUST' serà una comèdia escandalosa i molt honesta sobre quatre dones de mitjana edat a Estocolm que lluiten per mantenir viva la seva libido en un món sexualment frustrant i estarà protagonitzada per Sofia Helin (The Bridge), Anja Lundqvist, Julia Dufvenius i Elin Klinga.

Sandra Harms, productora de Miso Film, la descriu així: "LUST és una sèrie sobre la sexualitat femenina que et fa riure, et toca, t'entreté però també llança llum sobre els temps en què vivim. No hi ha hagut cap dubte en fer aquest projecte des del dia en què es va presentar la idea. Un projecte d'autèntic somni"

Per a Christian Wikander, productor executiu de HBO Max, 'LUST' "representa la nostra ambició amb HBO Max de reunir creadors i talents brillants, dins i fora de la pantalla, per a crear sèries veritablement especials que ofereixin a la nostra audiència alguna cosa diferent. Fermament arrelada a Suècia però centrada en temes universals com el sexe, les relacions i l'envelliment, existeix un gran potencial perquè aquesta sèrie també ressoni a nivell mundial"

Així és 'LUST'

Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) i Martina (Elin Klinga) han estat amigues des del col·legi. Quan descobreixen que L'Anette està duent a terme una enquesta del govern que sospitosament porta per nom "Fer que Suècia torni a ser sexy", els pot la intriga. Tenir bon sexe, o no tenir-ne, afecta la salut de les dones sueques majors de 40 anys?

Quan van ser reemplaçades la passió i l'espontaneïtat per sexe escrupolosament planificat els dijous? Des de quan esperar mitja hora al fet que la Viagra del teu exmarit faci efecte ha entrat a formar part fonamental de la teva vida sexual? El sexe sense lligams és molt més gratificant que el sexe en una relació compromesa, veritat? Carreres, fills, matrimonis, divorcis, independència, mantenir-se saludable, mantenir-se en forma… Potser aquestes eleccions en la vida han desplaçat al desig carnal físic i luxuriós?

ETIQUETES:

Deixa un comentari