POLÈMICA A HONDURES Sandra Pica hauria revelat informació sobre la docusèrie de Rocío Carrasco a 'Supervivientes'

Tom Brusse a 'Supervivientes'

Tom Brusse va ser castigat amb polèmica per l'organització per no haver pogut controlar als seus companys

Per David Montufo

La vuitena gala de 'Supervivientes 2021' es va imposar a la nit de dijous, amb un 22% de quota de pantalla i 264.000 espectadors. El programa presentat per Jorge Javier Vázquez es va veure polemitzat per les trampes d'Omar Sánchez, qui va amagar una foto i unes notes fetes per Anabel Pantoja, i Valeria com a desterrada, després de ser atacada durament pels seus companys.

La cara i creu d'Omar Sánchez, trampes i lideratge

La nit va començar amb el típic joc de recompensa. Aquest cop, els concursants havien de fer una prova física per, finalment, aconseguir formar una combinació matemàtica, que havien de col·locar correctament per guanyar. El grup guanyador va ser el format per Gianmarco, Omar, Lara i Carlos Alba, els quals van rebre unes estoretes premium, llenties, i poder agafar tres coses de les seves maletes en 2 minuts.

Gairebé tots van agafar banyadors i roba, per renovar els seus outfits després d'aquest temps aïllats a l'illa. El problema va arribar quan l'organització va descobrir que l'Omar havia amagat una fotografia i unes notes escrites per Anabel Pantoja, la seva xicota. El concursant creia que ningú l'enxamparia, però no va ser així. El canari va llegir un fragment d'una de les notes, que el van emocionar, igual que va fer Anabel, en connexió des de casa seva. Aquest intent d'engany va comportar que l'organització decidís que el concursant es quedés sense el banyador, la foto i les notes.

Tot i això, el concursant es va convertir en líder de la pròxima setmana, després de guanyar la prova d'apnea, que va estar molt renyida entre Tom, Gianmarco i Omar, que va arribar als 2 minuts i 55 segons sota l'aigua. El guanyador de la prova va dedicar el seu collar de líder a la seva xicota, i va aprofitar per agrair a tota Espanya el seu suport al concurs.

Tom, al punt de mira i castigat

Un fet que va comportar polèmica durant la vuitena gala de 'Supervivientes 2020' va ser l'exagerada decisió de l'organització cap a Tom Brusse, líder setmanal, per no seguir rigorosament les normes d'un joc del qual formaven part tots els concursants. Aquesta setmana els concursants es van enfrontar a un joc d'atzar, que podia jugar a favor o en contra dels concursants. Valeria Marini no podia pronunciar cap paraula durant uns dies i Olga Moreno s'havia d'encarregar del foc nit i dia durant diverses jornades. El problema va arribar quan es van veure imatges on els concursants no havien dut a terme correctament les seves tasques.

Lara Álvarez va comunicar que Tom Brusse, com a líder de la setmana, hauria d'haver estat més atent per fer que els seus companys haguessin complert amb les seves comeses i, per tant, s'havia decidit castigar-lo només ell. El francès haurà de viure a les fosques fins al divendres a la nit i, si no compleix la sanció, tornarà a ser castigat. Per sort, Tom no s'ho va prendre malament, tot i que assegurava que "sota la meva presència no he vist que hagin incomplert les tasques".

Sandra Pica se n'hauria anat de la llengua

Fa uns dies que Sandra Pica, parella en aquell moment de Tom Brusse, va viatjar fins a Hondures per posar fi a la seva relació. Però, segons va comunicar Jorge Javier Vázquez, l'exnovia de Tom hauria posat en coneixement a Olga Moreno, que ha estat visiblement afectada els darrers dies de concurs i ha deixat de nomenar als fills de 'Rociíto', i a la resta de companys, tot el que està explicant Rocío Carrasco a la docusèrie. Sandra Pica rebrà un correctiu per part de 'Supervivientes 2021', segons va avançar el presentador, per saltar-se les normes i part del seu contracte, ja que ha burlat la mecànica del concurs.

La reacció de Sandra va ser immediata, a través de Marta López, que es trobava a plató, que va negar que ella hagués explicat res als concursants. De fet, l'ex de Tom va ser molt contundent: "No ho consentiré". Jorge Javier no s'ho va prendre de debò, ja que, a més, amés, Sandra hauria explicat als concursants l'existència de 'Playa Destierro'.

Melyssa torna a concursar

Després d'estar aïllada per gastroenteritis, Melyssa va rebre el comunicat mèdic, a través de Jorge Javier Vázquez, que afirmava que la concursant podia tornar amb els seus companys, després de recuperar-se. La concursant es va mostrar completament feliç de tornar al concurs, i va assegurar que estava disposada a arribar a la final del concurs.

A la vegada, també es va mostrar emocionada perquè era l'aniversari de la seva mare, i no li podia felicitar. Jorge Javier va prometre a Melyssa que intentaria convèncer a la seva mare, també emocionada des de plató, que anés a visitar-la a Hondures, tot i tenir molta por als avions.

Valeria Marini, desterrada i envoltada de polèmiques

Valeria Marini, una setmana més, s'ha vist assenyalada per tots els concursants, que la critiquen a totes hores. La italiana, així com gran part de l'audiència ho va expressar a les xarxes socials, considera que no ha estat ben tractada per alguns dels seus companys. Lara Sajén va ser la concursant més dura amb la italiana, a qui va descriure com a "vieja loca", desafortunadament.

Després que l'audiència salvés a Gianmarco el darrer dimarts, a 'Supervivientes: Tierra de Nadie', se la jugaven Sylvia Pantoja, Lara i Valeria, que va acabar desterrada, tot i tenir bastant suport social per part de l'audiència. "Jo sóc feliç, gràcies. He viscut una experiència meravellosa. Vaig arribar aquí trista per retrobar la meva força i l'he retrobat. He viscut moments molt bells. Tinc ganes d'anar a plató a explicar tot. No m'he portat bé amb tots els meus companys, però gràcies a Gianmarco per l'afecte que m'ha donat, a Melyssa, Carles, Omar, Sylvia, Tom… tots", va dir Valeria. A més a més, va afegir la seva estima pel públic espanyol.

A la italiana, l'esperaven 'Palito' Dominguín i Lola a 'Playa Destierro', on es va obrir un televot per decidir qui de les tres serà l'expulsada definitivament i tornarà a Espanya. El televot no es va revelar, ja que tornarà a ser el proper dilluns, a 'Conexión Honduras' amb Jordi González, quan es descobrirà la decisió de l'audiència.

ETIQUETES:

Deixa un comentari