PENÚLTIM EPISODI Rocío Carrasco tornarà a intervenir en directe a Tele 5

Rocío Carrasco al plató de Tele 5

Serà per comentar el penúltim episodi que se centrarà en els processos judicials en litigi amb el seu ex-marit, Antonio David

Rocío Carrasco s'ha convertit en l'estrella de Telecinco. La docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', que aquest dimecres emetrà l'onzè episodi, arrasa en audiències. La sorpresa ha estat l'anunci previ a l'emissió del nou episodi: La filla de Rocío Jurado, ha decidit tornar a intervenir en directe. No serà la primera vegada, primer va entrar per telèfon, el 21 d'abril va ser en directe a plató i ara Carrasco, torna per comentar l'onzena entrega.

Com ja és habitual, el nou capítol tornarà a estar presentat per Carlota Corredera i es titularà "Dejándonos la piel". Els processos judicials dels últims cinc anys, derivats de la relació amb el seu exmarit, Antonio David Flores, centraran l'atenció del documental.

El nou episodi s'emetrà en dues parts i abordarà importants esdeveniments de la vida de Rocío Carrasco, que van tenir lloc entre desembre de 2016 i agost de 2019. El seu testimoni serà comentat, per Ana Bernal-Triviño, Carme Chaparro, Montse Suárez, Paloma García Pelayo i Alonso Caparrós, entre altres col·laboradors. Al llarg de la nit, el programa comptarà amb l'actuació musical de la cantant cordovesa María José Llergo, que interpretarà el tema 'Tu Piel'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari