Quim Gutiérrez: "Tinc por i em produeix nervis aparèixer en públic quan soc jo i no un personatge"

Quim Gutiérrez (Badoo)

L'actor català revela que va demanar anar a teràpia per resoldre els seus problemes per relacionar-se amb noies

El popular actor Quim Gutiérrez, es va obrir en canal en una entrevista recent al programa 'Este es el Mood' de Badoo. Gutiérrez va reflexionar al voltant de la importància de la salut mental, una qüestió que va assegurar que l'ha preocupat des que era petit.

La presentadora de l'espai, Amarna Miller, va preguntar a Gutiérrez pels seus inicis amb la teràpia: "Va ser a la cuina de casa els meus pares, amb el meu pare de 62 anys, poc donat a parlar de les seves coses, i jo un nen sense filtres, a qui m'afectaven molt les coses". L'actor català, va revelar com d'adolescent cada vegada que coneixia a una noia que li agradava, "a les dues setmanes m'avorria, la deixava i aleshores m'enamorava." Aquest problema que es feia reiteratiu, el van fer decidir anar a teràpia. Però no va ser un procés fàcil i tal i com va explicar Gutiérrez: "El terapeuta se m'adormia mentre li explicava els meus problemes i jo seguia parlant per no fer-lo sentir malament a ell. Per sort es va acabar, i vaig anar a un de millor"

Però la conversa va deixar força titulars referents a les emocions del català des de la seva joventut i els seus inicis a la sèrie 'Poblenou' de TV3, fins a l'actualitat.

Titulars de l'entrevista a Quim Gutiérrez

"Jo volia plorar i no podia perquè tenia un bloqueig important"

"La relació amb el meu físic és d'acceptació. Jo faig esport pensant en el senyor de 65 anys que vull ser. Vull poder agafar als meus nets i aixecar-los i seguir caminant i tenir les articulacions al seu lloc."

"L'any 2005 em vaig depilar el pit perquè intentava tenir uns pectorals determinats, buscava tenir una imatge que havia vist, i que m'agradava d'homes de 1,90m, que no eren de la meva estructura física. I aquesta intenció d'aconseguir un cos que no és el teu, et porta a acceptar com ets i passar-t'ho bé.

"Les escenes despullat les porto malament, és molt incòmode. L'objectiu no és passar-ho bé, és transitar amb el personatge" És més fàcil simular una connexió emocional que simular que em posa"

"Em sento més en pau i em sento millor físicament que mai, però no tinc ganes d'exposar-me a les xarxes"

"Tinc por i em produeix nervis aparèixer en públic quan soc jo i no un personatge"

ETIQUETES:

Deixa un comentari