Antena 3 fa marxa enrere i no estrenarà 'Mask Singer' aquest dilluns per evitar a 'Supervivientes'

Arturo Valls amb els investigadors de 'Mask Singer 2' (Antena 3)

La cadena emetrà un especial en que presentarà els canvis i les noves màscares del programa

'Mask Singer: adivina quién canta' havia de tornar a Antena 3 aquest dilluns 17 de maig. Després d'haver-se consagrat com el fenomen de la temporada de l'any passat, el programa ho tenia tot preparat, però un canvi de darrer moment de Tele 5, ha precipitat els canvis. La cadena de Mediaset, va decidir moure la seva gala dels diumenges de 'Supervivientes' i passar-la a dilluns. Al seu lloc, diumenge va emetre la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody' que va triomfar amb 400.000 espectadors. Aquest moviment, han fet que Antena 3 s'hagi fet enrere per a protegir un dels seus formats estrella i aquesta nit emetrà un especial on presentarà les novetats del concurs.

Amb un vídeo promocional a través de les xarxes socials, la cadena ha fet públic el canvi i el nom de l'especial: "Conoce a las máscaras". Si res no canvia, els espectadors hauran d'esperar al dilluns 24 de maig per descobrir els primers famosos que s'amaguen sota les màscares.

Així és 'Mas Singer'

Produït per Atresmedia i Fremantle, 'Mask Singer' comptarà en aquesta segona edició amb nous famosos que intentaran que la seva identitat sigui una incògnita quan pugin a l'escenari. Abans de cada actuació, els espectadors podran veure un vídeo amb diverses pistes sobre el personatge que s'amaga sota la màscara perquè el públic també jugui des de casa. Tots ells seran famosos de primer nivell i de tots els àmbits que s'aniran enfrontant entre si cada setmana amb l'única fi de no ser eliminats.

Presentat per Arturo Valls i amb Javier Calvo, Javier Ambrossi, Paz Vega i José Mota com a investigadors que intentaran endevinar els famosos que es troben sota les màscares. La segona edició de 'Mask Singer' tindrà 15 noves màscares: Àngel, Cactus, Cocodril, Dragona, Eriçó, Flamenc, Gateta, Ou, Papallona, Medusa, Menina, Monstrueta, Gos, Plàtan i Granota.

'Mask Singer' es va convertir en la revelació del curs televisiu, aconseguint una mitjana d'un 18,3% de quota de pantalla i 287.000 d'espectadors. El moment en que cada famós descobria la seva identitat es va convertir en un esdeveniment televisiu.

Les màscares de la 2a temporada

Les novetats

El programa augmenta a 15 el nombre de màscares, 3 més que en la primera edició i això farà possible que es formin tres grups que es batran en duel per separat en les primeres gales de l'edició. A més, el programa tornarà a comptar amb nous investigadors convidats, com Chenoa i la incorporació de Paz Vega, que substitueix a Malú.

A cada programa també hi haurà dues noves màscares convidades, que resoldran la seva identitat el mateix dia de la seva actuació i la màscara digital que jugarà des d'Atresplayer.

La nova temporada promet ser més espectacular, i per això, s'ha augmentat la dificultat del nivell de les pistes i no serà fàcil de trobar-les a internet, com passava fins ara. 

L'entreteniment, el segell d'Antena 3

'Mask Singer' és un dels molts formats d'entreteniment amb els que compta la cadena d'Atresmedia. El grup continua la seva aposta per concursos que triomfen a nivell internacional, com 'La Voz', 'Boom!', 'Ahora Caigo!', 'La ruleta de la suerte', 'Quién quiere ser millonario?', 'Pasapalabra' o els que vindran properament 'Family Feud: la batalla de los famosos' i 'Veo como cantas'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari