NIT DE REVELACIONS La trucada de Pedro Sánchez a María Teresa Campos i les confessions d'Antonio Canales al 'Deluxe'

Jorge Javier, Teresa Campos durant la trucada de Rocío Carrasco a 'Sálvame Deluxe' (Telecinco)

María Teresa Campos va protagonitzar la nit amb una trucada de Rocío Carrasco i d'algú proper a Pedro Sánchez; mentre Antonio Canales va explicar la seva addicció a les drogues

Per David Montufo

L'entrevista a la presentadora María Teresa Campos va ser el primer plat fort de l'estrena del 'Deluxe' a les nits dels divendres, on es mantindrà, a partir de la setmana vinent, només a aquesta nit de la setmana. L'esperada entrevista de la matriarca de les Campos va respondre a l'interès per l'íntima relació que té amb Rocío Carrasco, després de l'emissió de gairebé tots els capítols de la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. El segon plat de la nit va ser el polígraf a Antonio Canales, que va confessar les majors intimitats, com la seva addicció a les drogues o la gestió de les grans quantitats de diners que va arribar a tenir a les seves mans.

La Campos i la docusèrie

Tot i el tens moments que es va viure amb l'arribada de la María Teresa Campos als estudis de Mediaset, quan Lydia Lozano va aprofitar el directe de 'Sálvame' per fer-li unes preguntes, la presentadora va iniciar la seva entrevista al Deluxe, còmode. Va mostrar la seva opinió als durs episodis protagonitzats per Rocío Carrasco, que s'estan emetent cada setmana. La Campos va trencar el seu silenci al Deluxe, després de vàries setmanes d'emissió de la docusèrie i va ser molt clara sobre Rocío Flores: "Mucha gente puede pensar que la niña le dio un empujón solo, pero no. Le dio patadas y patadas hasta que le dejó inconsciente". La periodista va deixar clar que li semblava horrible el que li havia fet Rocío Flores a la seva mare i que no creu que mare i filla es tornin a trobar.

María Teresa Campos, també, va confessar que, tot i la negativa de les seves filles perquè veiés la docusèrie, havia vist alguns episodis, i va descobrir que hi havia moltes coses que desconeixia, com l'intent de suïcidi de la filla de "la més gran". També, va reconèixer que troba molt a faltar a David Flores, fill de Rocío Carrasco i Antonio David, i va explicar algunes anècdotes que havien viscut junts, i l'estima que es tenien mútuament. La Campos va expressar la seva aversió a la utilització dels fills, per part d'Antonio David, quan la col·laboradora Belén Ro li va preguntar si es referia a nivell econòmic, i la presentadora va assentir amb el cap, sense voler entrar en terrenys perillosos.

Durant l'entrevista, també es va mencionar a Rosa Benito i Amador Mohedano. Amb la col·laboradora de 'Ya es mediodía' va ser molt directe: "No ha parado de hablar sobre mí. Debe callarse ya", fent referència a les paraules de la col·laboradora a la secció 'Fresh' del programa on treballa actualment. Respecte a Amador Mohedano, va dir que "Rocío siempre se ha portado muy bien con su tío Amador", sense entrar en cap detall explícit.

La presentadora va transmetre com de necessari és parlar de la violència de gènere a televisió, ja que "con el testimonio de Rocío se puede ayudar a mucha gente". A més, va confessar que havia rebut una trucada d'algú proper al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per tal d'aconseguir el telèfon de Rocío Carrasco i poder-la trucar, després del seu testimoni a la docusèrie. Jorge Javier, va voler fer un reconeixement a les polítiques com Irene Montero i Adriana Lastra, per lhaver-se involucrat en el tema, cosa que segons ell, és el que demana la ciutadania. Vázquez també va voler explicar que feia uns dies li havia escrit una coneguda actriu per a dir-li que aquesta docusèrie marcaria un abans i un després.

La trucada de Rocío Carrasco, en directe

Rocío Carrasco va trucar, en directe, al 'Deluxe' per parlar amb la matriarca de les Campos, amiga seva, després de les seves paraules a l'entrevista aquella mateixa nit i de la gran amistat que mantenen ambdues des de fa molts anys. Va confessar que, tot i estar en procés de començar una segona vida, "hoy ha sido un día muy difícil porque he visto cómo 'el ser' ha puesto a mi hijo a declarar en contra de su madre". També va explicar aquell mateix dia s'havia assabentat de molts factors que desconeixia, com per exemple que el seu fill cobrava una pensió mensual i que aquesta, estava a un compte d'altres persones que no són el seu fill.

Les xarxes socials es van mostrar crítiques amb el canvi d'actitud d'Antonio per les paraules amb les quals s'havia referit al Fidel quan participava a 'Supervivientes'

L'entrevista va finalitzar amb les intervencions dels col·laboradors del programa, que van aprofitar per extreure tota la informació possible, i Rocío va respondre generosament, i amb una breu conversa amb l'Antonio Canales, qui també es trobava al plató preparat per entrar a continuació. El 'cantaor' es va mostrar emocionat davant les paraules de Rocío i va enviar-li un bonic missatge: "por favor, dale un beso a tu Fidel". Unes paraules que van sorprendre a l'audiència i van ser molt comentades a les xarxes socials, on es va criticar el canvi d'actitud d'Antonio per les paraules amb les quals s'havia referit al Fidel quan participava a 'Supervivientes'.

El polígraf a Antonio Canales

El polígraf d'Antonio Canales va estar carregat de les seves dures vivències al llarg de la seva vida. Una de les primeres confessions, va sorgir arran d'una pregunta del polígraf. Canales va dir sentir-se convençut que van haver-hi pressions d'una "ma negra" a la Junta d'Andalusia perquè li neguessin ser director del 'Ballet Flamenco Andaluz'.

Un dels temes més complicats de la nit, va ser la seva confessió a l'addicció a les drogues, que va suposar un gran maldecap a la seva vida. De fet, va confessar que es va haver d'autodenunciar per tal que no el deixessin entrar als casinos pels seus problemes de ludopatia. Canales va explicar que s'havia arribat a gastar 30.000 euros en una nit. També, havia arribat a obstinar joies seves per tal de comprar droga, així com malvendre el seu cotxe de luxe, que valia 100.000 euros, per tan sols 18.000 euros en una nit de "colocón". Aquesta vida desenfrenada també el van dur a quedar-se sense diners, i va arribar a viure al metro de Madrid, o va haver de demanar menjar a les monges del Convent de Santa Isabel durant tres mesos.

Després d'algunes preguntes pròpies de l'hora golfa del 'Deluxe', com per exemple: confessar que ha participat en alguna orgia, o que el seu pare li va dir un dia: "chúpasela a quien quieras, pero que no te vea medio mundo", entre altres curiositats i anècdotes de la vida del 'cantaor'. El seu polígraf va acabar amb un sonat anunci: Antonio Canales serà nou col·laborador de 'Sálvame', i s'incorporarà els pròxims dies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari