NOU CONCURS 'Bake Off Celebrity' confirma els 12 famosos que lluitaran pel títol a millor pastisser

Els 12 concursants famosos de 'Celebrity Bake Off' (Prime Video)

Esperanza Aguirre, Chenoa i Andrés Velencoso entre els VIPS que es posaran el davantal al reality d'Amazon Prime

Amazon Prime Video ha fet oficial aquest dijous els noms dels concursants que participaran a 'Celebrity Bake Off', la glamurosa versió del concurs de televisió que busca al millor pastisser i que comptarà amb 12 famosos que mai abans s'han enfrontat en una cuina. El nou programa d'Amazon, és una adaptació del famós format de Love Productions 'The Great British Bake Off', i estarà presentat per Paula Vázquez (Fama: a Bailar!, Pequín Express) i Brays Efe (Paquita Salas, Orígenos Secretos).

Els famosos que participaran són: Chenoa, Andrés Velencoso, Soraya, Adriana Torrebejano, Yolanda Ramos, Pablo Rivero, James Rhodes, Iturralde González, Paula Gonu i Joan Capdevila, Esperanza Aguirre i Esty Quesada.

A 'Celebrity Bake Off', els 12 concursants es disputaran a cada episodi el premi al millor pastisser amateur del país. El jurat estarà format per dos experts pastissers: Clara Villalón (Xef, consultora gastronòmica i autora de El Club del Cupcake) i Frédéric Bau (mestre xocolater, prestigiós pastisser, director de L'Ecole du Grand Chocolat i autor de Au coeur donis saveurs). Els concursants hauran de demostrar que són capaços d'aconseguir el nivell establert pel programa, i cada setmana, un d'ells serà eliminat del concurs.

'Celebrity Bake Off' tindrà 10 episodis de 50 minuts, en un format que ja s'ha adaptat a 35 països d'arreu del món com el Brasil, Kenya, Tailàndia i França.

ETIQUETES:

Deixa un comentari