RUMOR FALS Ana Rosa Quintana descarta fitxar per Antena 3: "El dia que marxi me n'aniré a casa"

Ana Rosa Quintana (Telecinco)

La periodista desmenteix a 'La Nova Normalitat' que li hagi passat pel cap canviar de cadena i es mostra "feliç de treballar a Mediaset"

Per Marc Larroya

Un dels programes que més repercussió ha tingut a Tevecat ha posat punt i final, si més no de moment. Es tracta de 'La Nova Normalitat', que condueix el periodista Miquel Valls cada divendres a partir de les 23h. Pel programa han passat convidats de primer nivell com Sandra Barneda, Uri Sabat, Carlota Corredera, Ricky Merino, entre molts d'altres. El comiat no ha pogut menys i Valls que també és reporter de 'El Programa de Ana Rosa', ha tingut com a amfitriona a Ana Rosa Quintana. La periodista ha compartit programa amb un altre actor que triomfa amb les seves brillants imitacions a 'Sálvame', Josep Ferré. Quintana ha hagut de respondre al rumor que ha sobrevolat els darrers dies sobre una possible marxa a la cadena rival, Antena 3.

"Jo intento no entrar en polèmiques"

Els col·laboradors de Valls per aquest darrer programa han estat les habituals Lorena Vázquez, Olga García i un periodista català que feia temps que no vèiem, Santi Meifren. Precisament Meifren, va ser antic col·laborador d'Ana Rosa al programa 'Sabor a ti', programa de gran èxit a finals del anys 90 a les tardes d'Antena 3. El català, content de retrobar-se amb Quintana, ha volgut saber com porta la periodista madrilenya les crítiques. Ana Rosa en to conciliador ha respost al seu ex-company: "Un no pot estar tot el dia pendent del que pensen els altres, perquè aleshores no series tu. Jo sóc una dona de pau, intento fer la meva vida i estar amb la meva gent i no posar-me en embolics, que prou en tens amb un programa com el que faig, que de vegades és fort. El que sí que em molesta és quan és ofensiu o et diuen coses desagradables". "Jo intento no entrar en polèmiques, intento sempre cuidar als companys i parlar bé d'ells", ha afegit Quintana.

Però la pregunta de la setmana i que els espectadors podran veure en directe, aquest divendres a Tevecat, és la que ha fet la periodista Lorena Vázquez, que ha anat al gra. "És veritat això que es diu que potser marxes a Antena 3?"

"Jo em vaig enterar per Twitter, i no sé d'on ho han tret"

Ana Rosa, amb cara de sorpresa ha respost sense manies: "Jo em vaig enterar per Twitter, i no sé d'on ho han tret, però és que no té cap ni peus. Jo sóc la presidenta de la companyia 'Unicorn Content', i en aquest moment tenim tres magazines importants a Mediaset i la cadena és sòcia al 30% de la nostra productora". Quintana també ha volgut deixar ben clar que no pensa deixar Telecinco per cap altre cadena: "El dia que marxi me n'aniré a casa". La "reina" dels matins també ha volgut destacar que se sent "molt feliç" a Mediaset i que dubta que en algun altre lloc tingués la llibertat que té ara.

El presentador i company d'Ana Rosa, Miquel Valls també ha volgut saludar a la seva directora amb una curiositat sobre els objectes del seu camerino. "És veritat que mai tens gaires coses personals ni al teu despatx ni al camerino i que sempre estàs preparada per marxar?

Quintana n'ha explicat els seus motius. "Un sempre ha d'estar a punt per si has de marxar. Aquí mai se sap, ha estat una temporada espectacular, potser de les millors que hem fet dels 16 anys del programa, però vés a saber com anirà la temporada vinent", ha volgut aclarir la periodista. per últim Quintana ha volgut treure importància a la seva presència a la televisió. "Amb un programa tan llarg i diari, intentes copsar per on va la societat, i a vegades l'encertes i a vegades no, o pot passar que la gent o la cadena es cansi de tu. Per això jo crec que nosaltres estem sempre de pas".

Sens dubte, un final d'alçada per a un dels programes que havia aconseguit fer-se el seu lloc a una televisió local com Tevecat i que si res canvia, aviat farà el salt a 8tv. Esperem i desitgem que 'La Nova Normalitat' torni ben aviat per animar les nits de divendres!

ETIQUETES:

Deixa un comentari