RESPOSTA DESAFIANT Rocío Flores esclata i repta a la seva mare: "Que posin el capítol complet"

Rocío Flores (Tele 5)

La filla de Rocío Carrasco visiblement enfadada davant l'emissió de l'episodi sobre la seva agressió, reitera que "no té por de res"

Rocío Flores continua anant als platós a comentar 'Supervivientes', tot i el que fins ara ja ha explicat la seva mare Rocío Carrasco. Aquest dimecres al matí, poques hores abans de l'emissió de l'episodi 8 de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', ha tornat a replicar a la seva mare des del plató d'Ana Rosa. Els col·laboradors han preguntat a Flores com havia estat l'aniversari del seu pare, Antonio David, sense la seva dona, que està concursant al reality des d'Hondures. Rocío Flores ha tornat a tenir bones paraules per l'ex de Carrasco: "Òbviament fàcil no és, no és el millor aniversari, l'hem passat en família i ho hem fet perquè el meu pare, ho passés millor i alegre possible".

El programa també han preguntat a la filla de Carrasco com se sentia ella. "Ho he passat… ho he passat bé", ha dit Flores. Un dels col·laboradors ha fet referència a la portada de la revista 'Lecturas' del dia de l'aniversari, i la noia ha explicat gairebé plorant: "Ho vaig passar una mica malament quan vaig anar a recollir el pastís i la gent al carrer em deia paraules i em vaig enfonsar una mica, van ser ànims, em va agafar en un moment baix…".

Però Rocío Flores ha anat més enllà i s'ha referit a l'episodi previst per aquesta nit i que s'han retallat més d'11 minuts del relat de l'agressió a la seva mare. La noia s'ha dirigit als responsables del documental i de la pròpia cadena perquè emetin "el capítol complet": "Vull escoltar el testimoni complet de la meva mare". Flores ha anat pujant el seu to agre amb cares i gests de desaprovació cap a la seva mare: "Em sembla irònic perquè Rocío Carrasco ha aixecat telèfons perquè aquest tema no sortís i ara és ella la que s'asseu amb sentència en mà per a parlar d'això".

"L'equip mèdic que la porta li recomana que no parli amb mi, però sí davant de quatre milions d'espectadors… El meu germà també està en el meu pack? (…) Ni una trucada pel seu estat de salut? Em sembla qüestionable", ha seguit dient la filla de Carrasco visiblement enfadada. "No ho entenc, no tinc por a res, no tinc res a ocultar. Vaig tenir por fa molts anys a la meva vida per un altre episodi que no té res a veure amb aquest. Jo sé el que he viscut en aquesta casa i aquí em quedo", ha dit amb to desafiant a càmera. "No em truquis ni a mi, truca al teu fill almenys", ha acabat dient Rocío Flores amb cara de rebuig cap a la seva mare.

ETIQUETES:

Deixa un comentari