You are currently viewing <span>PERIODISTA DE MODA</span> Marc Giró: "El que m'estranya, és que per parlar de Carrasco només hi anem dones i 'mariques'"
Marc Giró a Tele 5

PERIODISTA DE MODA Marc Giró: "El que m'estranya, és que per parlar de Carrasco només hi anem dones i 'mariques'"

El periodista revela com actuen els col·laboradors quan s'apaguen els focus i com va viure la resposta a Lydia Lozano

Marc Giró està de moda. Cada migdia fa el 'Vostè Primer' a RAC 1, els dilluns surt a l"Està Passant' de TV3, acaba de publicar el llibre 'Pijos' i ara el podem veure com a tertulià de la docusèrie sobre Rocío Carrasco a Tele 5.

Aquest divendres, va visitar els micròfons del seu company, Toni Clapés al 'Versió a RAC1' i va explicar com és el 'backstage' de la cadena de Mediaset. Giró va explicar la diferència entre els directes i les publicitats: "Quan s'apaguen els llums del plató, tot canvia. Es passen l'estona menjant entrepans, parlem molt poc. Hi ha la que vol menjar, la que fuma i la que parla pel mòbil tota l'estona… La Lydia Lozano està tota l'estona al telèfon i després li colen totes".

Giró va treure ferro al fet que fos 'Trending topic' a les xarxes per les seves intervencions: "Només que a Tele 5 hi vagis i diguis coses amb sentit comú, elles ja flipen". "Fem la reflexió com està Espanya, que sigui 'trending topic' el que li diu Marc Giró a Lydia Lozano, toca't els collons", va afegir el periodista.

Aquest va ser el moment on Giró va interpel·lar a Lozano amb contundència:

Toni Clapés va destacar com veia a la periodista: "Trobo que a la Lydia Lozano el disc dur li va valent". Giró va relatar com va viure el primer dia a plató amb Lozano: "El primer dia que vaig anar, jo i la Pilar Eyre, ens estàvem adormint a les 2:15h de la matinada i sort de la Lydia Lozano que ella parlava com 7 o 8 minuts, i jo pensava: què diu aquesta dona?"

Clapés va recordar un altre moment de la intervenció de Giró a Tele5: "Senyors i senyores de Mediaset, La Fábrica de la Tele, tots els que estem aquí i que hem escridassat a una dona que està a punt d'enterrar al seu pare, Rocío Carrasco també apel·la a la responsabilitat col·lectiva que tenim tots com a societat en aquest tipus de casos de violència que ens passen pel davant i que no som capaços de detectar". El locutor de ràdio, després d'escoltar el tall de veu de Giró a Tele 5, va apuntar: "No sé si Mediaset et tornarà a trucar després del que vas dir l'últim dia"

Una incògnita que va quedar resolta i el periodista va confirmar que seria a l'entrevista que se li farà en directe a la filla de Rocío Jurado: "Dimecres vinent tornaré a ser a plató, ara ho estic parlant amb el productor. Trobo que està bé ser-hi. El que m'estranya és que només hi anem dones i 'mariques', on és l'Iñaki Gabilondo i el Ferreras?"

Deixa un comentari