ANIVERSARI REIAL La divertida felicitació d'Ustrell i Giró a la reina d'Anglaterra pels seus 95 anys

Canalias i Ustrell (Planta Baixa, TV3)

El programa 'Planta Baixa' celebra l'aniversari i defensa la bona gestió de la monarca anglesa

Aquest dimecres, Ricard Ustrell ha començat el seu programa dedicant una felicitació a la reina Elisabet II. Ho ha fet amb el col·laborador del programa, Xavi Canalias vestit amb una capa reial i amb una connexió amb el periodista Marc Giró.

Giró, que és un admirador reconegut de la casa reial anglesa ha volgut celebrar l'efemèride amb una divertida conversa en directe a TV3.

Ustrell: "Marc la salut de la reina Elisabet II com la veus amb 95 anys?

Giró: "És una generació que han viscut quasi dues guerres mundials. Aquesta dona va molt tractada, sempre va amb un metge al costat, li tenen molta cura. I és una qüestió gairebé genètica, la seva mare va morir als 101 anys, el seu marit als 99, són gent resistent i que s'han cuidat, ha respost Giró.

Ustrell: "Encara es pren un gin a les quatre de la tarda?"

Giró: "Aquesta gent beuen molt. Una dama de companyia de la reina mare va dir en el seu moment que bebien com 15 unitats d'alcohol al dia".

Ustrell: "Tu Marc ja fa molts anys que segueixes la corona anglesa i que tens fascinació per aquesta dona"

Giró: "A mi sempre m'ha atret molt la pompa i els rituals antics que repeteixen cada any."

Ustrell també ha volgut enviar un missatge per als directors de TV3: "La propera vegada volem a Marc Giró retransmetent un esdeveniment com l'enterrament del duc d'Edimburg, perquè hagués estat un èxit".

Giró: "Si compareu l'enterrament de Joan de Borbó amb el del marit de la reina d'Anglaterra, no té res a veure. Al del Borbó, els hi trontollava el taüt, la bandera no cobria prou, era una cosa tremenda. En canvi, els anglesos tenen una precisió magnífica".

Giró: "Fixa't amb la família completament desestructurada que té, que el que no és presumptament pederasta, és una tarada, l'altre divorciat… Bé, menys pederàstia, ho tenen tot… I ella ha sabut mantenir el compromís amb la institució i el país".

ETIQUETES:

Deixa un comentari