Baixa sonada a 'La Competència' de RAC1

Òscar Andreu i Òscar Dalmau (La Competència, RAC1)

La col·laboradora Natza Farré, anuncia que deixarà el programa a l'estiu, després de 12 anys

La periodista Natza Farré, ha anunciat aquest dilluns que deixarà de participar a 'La competència' de RAC1, quan acabi aquesta temporada. "Han estat 12 anys plens d'alegria i de bons records. L'única pega de 'La competència' és que hi sobren tots els homes. Però per la resta, la millor feina de la meva vida", ha dit Farré a RAC1.cat.

La seva marxa se sumarà a la del guionista Tomàs Fuentes, que va abandonar el programa, l'agost del 2020, després de 10 anys. La col·laborada no ha revelat els motius de la seva decisió i s'ha limitat a donar les gràcies als seus companys des de Twitter i Instagram: "Després de 12 anys he decidit que aquesta serà la meva última temporada a La Competència. Estic plenament convençuda que aquests homes ja poden fer aquest programa sense mi", referint-se als seus companys, Òscar Andreu, Òscar Dalmau i Oriol de Balanzó i a Manel Vidal, que s'ha afegit a l'equip darrerament.

La periodista havia participat l'any 2018 al late show de TV3 'La nit dels Òscars' al costat de l'equip de RAC1, però el programa no va acabar de reeixir. El març del 2020 va publicar el llibre 'Que no t'expliquin contes', que reflexiona al voltant dels referents de la infantesa i com condicionen la nostra percepció del món.

ETIQUETES:

Deixa un comentari