Ana Rosa Quintana fitxa a Rocío Flores per defensar a la dona d'Antonio David

Rocío Flores

'Sálvame' ha anunciat que a partir d'aquest divendres, Anabel Pantoja torna al programa per comentar el pas del seu nòvio a 'Supervivientes'

Ana Rosa Quinta vol continuar sent la reina dels matins. Aquest dijous, la revista Lecturas i Telecinco ha confirmat que la filla de Rocío Carrasco serà aquest divendres al programa matinal. Segons la revista, Quintana incorporarà al seu sofà a la filla de Carrasco, per a comentar 'Supervivientes 2021', un reality que coneix bé com a concursant de l'anterior edició.

Però totes les mirades estaran posades a si Flores voldrà respondre a les revelacions de la seva mare, a la doscusèrie que ja ha emès 6 episodis. Segons sembla, per ara, només opinarà del concurs i defensarà a l'actual parella d'Antonio David, Olga Moreno. Sobre la docusèrie mantindrà el seu silenci que només va trencar en un storie d'Instagram, per explicar que havia intentat entrar en directe durant l'emissió del primer capítol i la cadena no la va deixar.

Els col·laboradors han apuntat a les possibles motivacions de Flores per acceptar l'oferta de treballar a la televisió. Segons Kiko Hernández, "Es veu obligada, malgrat que a ella no li agrada, que ja és tràgic i trist, per temes econòmics per a intentar solucionar una mica l'economia familiar".

No és l'únic retorn a la cadena

Anabel Pantoja va abandonar 'Sálvame' fa gairebé dos mesos per les disputes entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera. Pantoja, va decidir quedar-ne al marge fins que aquest dijous, ha trucat en directe al programa de Telecinco. La neboda de la cantant espanyola ha anunciat que aquest mateix divendres serà a plató per defensar al seu nòvio com a concursant del reality de supervivència.

Kiko Matamoros amb un ull 'a la virulé'

Kiko Matamoros a 'Sálvame'

El col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros, que havia estat un ferm defensor d'Antonio David, ha apregut aquest dijous amb ulleres de sol per tapar-se els ulls. Matamoros ha explicat que tenia un problema ocular, des de la nit anterior: "Crec que és una úlcera, m'han donat una pomada".

ETIQUETES:

Deixa un comentari