TV3 prepara 'Celebrem' un nou show d'entreteniment per a les nits de dijous

Guillem Albà

'Celebrem!', estarà presentat per Guillem Albà i s'estrenarà a l'abril

Aquesta setmana han començat les gravacions de 'Celebrem!', un nou programa que barreja entreteniment, humor i cultura, dirigit per Guillem Albà i Pau Ecribano. Aquest espai, que és fruit de l'acord entre la CCMA i el Departament de Cultura, consta de cinc episodis de 40 minuts que s'emetran els dijous després de l''APM?'.

Cada programa es dedicarà a celebrar el dia d'alguna manera diferent i especial; així, viurà el dia de l'optimisme, el dia sense por, el dia de la sinceritat, el dia de la calma i el dia de la improvisació. L'espai comptarà amb convidats, cameos, jocs, esquetxos, música en directe i la participació del públic, que tindrà una bona dosi de protagonisme. A més, cada programa comptarà amb l'actuació convidada d'una companyia d'arts escèniques, per ajudar a promoure el talent cultural del nostre país.

En Guillem Albà, a part de codirigir el programa també el presentarà i comptarà amb la companyia de la banda La Marabunta i la col·laboració especial de l'actriu Adriana Fuertes.

ETIQUETES:

Deixa un comentari