Telecinco avisa: "El capítol 3 de la docusèrie sobre Rocío Carrasco serà encara més controvertit"

Kiko Hernández visionant el tràiler a 'Sálvame'

La cadena anuncia que el documental comptarà amb 13 episodis i que els dos propers s'emetran aquest diumenge

Telecinco no dona treva i ja ha anunciat que aquest diumenge emetrà dos nous episodis de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Segons ha avançat el programa 'Sálvame', la docusèrie tindrà 13 capítols en total que aniran des de l'estiu del 1994 a la situació actual.

Aquest diumenge a partir de les 22h, els espectadors podran veure el relat de la vida de la filla de Rocío Jurado del febrer de 1996 al juliol de 1999. Seran dos nous episodis:

Capítol 2: 'Se nos rompió el amor' (1996-1998)

Capítol 3: 'Ese hombre' (1998-1999)

Segons ha explicat el programa 'Sálvame', el capítol 3 "Serà un dels més delicats i controvertits i que pot aixecar una major indignació social".

En paraules de la cúpula "Si el capítol 0 ja va semblar dur, el 3 encara impressiona més". En aquest període Carrasco va tenir el 2on embaràs, el naixement dels seu primer fill i la ruptura matrimonial, entre d'altres.

El col·laborador de 'Sálvame' Kiko Hernández, ha pogut veure un avançament del tràiler en directe i ha advertit: "Antonio David, no te'l perdis aquest diumenge, si amb els dos primers ja s'ha 'liat' grossa, la setmana que ve, els hi faltaran portades als diaris pel que posaran".

Hernández ha volgut destacar la valentia de Carrasco: "No és gens fàcil despullar-se d'aquesta manera, no sé si la gent la criticarà però s'ha quedat a gust i no s'ha deixat res a dins, és bestial".

El programa també ha anat fins a Argentona, per parlar amb el propietari del pis on van viure Rocío i Antonio David. En una pregunta d'Hernández sobre si havia anat amb Flores a locals de 'llumetes', l'home ha respost que sí.

ETIQUETES:

Deixa un comentari