'Sálvame' revela que Rocío Carrasco es va intentar suïcidar

Rocío Carrasco

Un avançament del contingut de la docu-sèrie sobre la filla de Rocío Jurado, revela que no podia suportar la pressió mediàtica

'Sálvame' continua apostant fort per la figura de Rocío Carrasco i els espectadors s'hi han enganxat. Aquest dimecres el programa de Telecinco va arribar a un impressionant 21% de quota i deixar la competència a gairebé 10 punts de distància. Un dia més tard, l'espai ha avançat algunes de les claus per entendre perquè Carrasco ha decidit parlar després de 25 anys.

PRIMERA CLAU: "Aquesta història comença el dia en què Rocío Carrasco no va morir"

Els col·laboradors han apuntat a diverses interpretacions. Mentre Kiko Hernández i Kiko Matamoros ho han relacionat a l'accident en el que gairebé perd la vida, Gema López i Jesús Manuel han explicat que podia tenir més a veure amb alguna cosa que va passar fa una mica més d'un any. "Jo recordo quan fa un any ens assabentem que la seva filla Rocío Flores estava absolutament preocupada perquè li havia arribat una informació de la seva mare i havia intentat posar-se en contacte amb ella", ha apuntat López.

Un intent de suïcidi?

LA CLAU DEFINITIVA: "Va haver-hi un dia no gaire llunyà en el qual Rocío Carrasco va intentar acabar amb tot"

Serà a partir d'aquest diumenge quan en sortirem de dubtes, però el propi Jorge Javier Vázquez ha esvaït els dubtes amb aquesta frase: "Va haver-hi un dia no gaire llunyà en el qual Rocío Carrasco va intentar treure's la vida. No va poder suportar un dia més la pressió mediàtica i el maltractament del seu exmarit i, després d'anys de pensaments persistents de voler matar-se, decideix fer-ho".

'Sálvame' ha acabat el programa amb l'emissió de quatre vídeos inèdits que van ser gravats a Rocío Carrasco abans de començar la docuserie. "El que diré no és fàcil d'explicar, però crec que ja és massa temps escoltant mentides i vull que se sàpiga la veritat", ha afirmat Rocío Carrasco.

Preguntava per la relació amb els seus fills, Carrasco ha estat contundent: "El meu fill no va poder venir al meu casament perquè no el van deixar". La filla de Jurado rambé ha revelat la darrera vegada que els va poder veure: "A la meva filla la vaig veure per últim cop el 27 de juliol del 2012 i al meu fill el 23 de juny del 2016, unes dates que no oblidaré mai". "He estat callada per terror i per la cara d'aquests dos nens que són els meus fills", ha explicat Carrasco.

La famosa també ha confessat com s'ha sentit tots aqusts anys en silenci: "No em sento maltractada, em sento molt maltractada, he tingut por de viure la vida que m'han fet viure".

ETIQUETES:

Deixa un comentari