Primera imatge de Macaulay Culkin gravant la nova temporada d"American Horror History'

Leslie Grossman i Macaulay Culkin

El conegut actor de 'Solo en casa' torna a la petita pantalla després d'anys allunyat i sense papers destacats

Ryan Murphy, creador de la sèrie antològica de terror de la cadena nord-americana 'FX', ha publicat aquest dijous la primera fotografia de l'actor després d'anunciar-ne el seu fitxatge estelar. La desena temporada d"American Horror Story' suposarà el retorn de l'actor que va saltar a la fama pel seu paper a les pel·lícules 'Solo en casa'.

En un post publicat en el seu compte d'Instagram, es pot veure a Culkin al costat de Leslie Grossman, una altra de les actrius protagonistes de les noves entregues. Amb un escuet "Una cosa malvada s'aproxima'. American Horror Story temporada 10", descriu Murphy la imatge del rodatge amb els dos actors vestits amb abrics de pells. Són pocs els detalls que encara es coneixen, d'una sèrie de capítols que estan previst estrenar-se durant aquest 2021.

ETIQUETES:

Deixa un comentari