NOUS DETALLS Neus Sala: "La productora i Telecinco ja coneixien la situació i van mantenir a Antonio David

Neus Sala (Tot es mou, TV3)

La periodista Neus Sala va formar part del procés de preparació del documental de la filla de Rocío Jurado

Ressaca a les televisions després del documental colpidor sobre la vida de Rocío Carrasco que va acabar sent un relat sobre els maltractaments que va patir. L'èxit va ser tal, que fins i tot TV3 n'ha parlat al 'Tot es mou' d'Helena García Melero amb una convidada d'excepció: la periodista Neus Sala que va formar part del procés de preparació de la docusèrie emesa a Telecinco.

Sala, és experta en successos va poder entrevistar a la filla de Rocío Jurado en diverses ocasions i va estar implicada en la feina de fer pública la seva situació. Va ser la pròpia Carrasco qui va demanar un expert en temes jurídics i la productora responsable del documental, va anar a buscar a Sala.

La periodista catalana ha estat molt contundent i ha revelat com els responsables de la docusèrie i de la cadena coneixen els fets des de fa temps i van continuar amb Antonio David als platós.

TITULARS DE NEUS SALA AL 'TOT ES MOU'

"Rocío Carrasco és una dona maltractada sistemàticament durant molts anys, està destrossada".

"Tot el que heu vist està acreditat amb papers".

"Els papers dibuixen una dona víctima de maltractaments".

"Demano els papers públics que no són de cap part, els que acredita el jutge i tots dibuixen una dona víctima de maltractaments".

"S'especifica per sentència que el jutge demana als dos progenitors que no utilitzen mediaticament la situació ni a les criatures". "Aquesta sentència que jo l'he vist, està publicada per Lydia Lozano, al cap de 3 dies amb tota una versió que no corresponen per a res a la sentència i que és la versió que dona Antonio David".

"'La Fábrica de la Tele' i Telecinco sabien perfectament quina era la situació de Rocío Carrasco des de fa uns mesos, sabia com pateix cada cop que veu al seu ex-marit i han continuat mantenint i incentivant el tema i parlant del tema de la seva filla Rocío Flores".

"Hi havia gent que sabia quina era la veritat de Rocío Carrasco i ara es fa una operació que jo qualificaria d"imatge' de la cadena de dir: prescindim d'Antonio David que jo no em crec".

"D'aquí 6 mesos o un any segur que tronam a veure Antonio David assegut a una taul de Tele 5".

"Jo he conegut a Fidel Albiac i puc dir que ha donat llibertat total a Rocío Carrasco per parlar"

"El que vau veure ahir només és la punta de l'iceberg"

ETIQUETES:

Deixa un comentari