You are currently viewing <span>DEP</span> Mor el germà de Lydia Lozano per coronavirus
Lydia Lozano

DEP Mor el germà de Lydia Lozano per coronavirus

La periodista ha mantingut la seva agenda professional fins al darrer minut

La col·laboradora de 'Sálvame', Lydia Lozano porta unes setmanes complicades. Primer, una operació a les cervicals que la van tenir de baixa i pràcticament sense moure's i aquest dilluns ha vist com perdia al seu germà. La periodista ha rebut la tràgica notícia de la mort de Jorge Lozano, després de no poder superar el coronavirus que el mantenia ingressat a l'hospital. La Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid, d'on era catedràtic de periodisme, ha confirmat aquest migdia la notícia, a través de la seva pàgina web.

La col·laboradora de Tele 5, no ho havia fet públic en cap moment i de fet, aquest mateix diumenge va participar a l'especial sobre Rocío Carrasco des de plató. Lorenzo estava ingressat des de principis de febrer i els metges ja havien comunicat a la família la situació molt delicada en la què es trobava.

Deixa un comentari