Mila Ximénez reapareix a 'Sálvame': "en 15 dies decidiré si continuo amb el tractament"

Mila Ximénez a 'Sálvame' (Tele5)

La col·laboradora del programa de Tele 5 portava un mes allunyada de la televisió per tractar-se d'un càncer de pulmó

"Estic feliç de tornar a la feina perquè he estat un mes sense poder sortir del llit". Amb aquestes paraules ha tornat a la televisió, la col·laboradora de 'Sálvame', Mila Ximénez, després d'un mes allunyada de les càmeres degut al seu tractament contra el càncer de pulmó que pateix.

La col·laboradora ha explicat que "se m'ha complicat una de les zones i m'hauran de fer un TAC i en dues setmanes em diran quines opcions de tractament tinc". "En funció d'això, prendre una decisió", ha afegit. Ximénez ha explicat que ja no té por de la mort i ha fet aquesta contundent afirmació: "O continuo o decidiré que així no vull seguir vivint. El que m'ha passat aquest mes no li desitjo a ningú perquè no és vida".

Mila Ximénez aquest dimarts a 'Sálvame'

Ximénez ha reaparegut amb una cinta al cabell i ha explicat el motiu: "M'han canviat la quimioteràpia i no em puc pentinar, perquè tinc els cabells molt debilitats i se'm caurien". La de Tele 5 ha afegit que a més de la quimioteràpia se sotmet a un "duríssim" tractament per no perdre els cabells. "Són cinc hores amb el cap a 100 graus sota zero".

ETIQUETES:

Deixa un comentari