Mediaset acomiada a Antonio David Flores després de les revelacions de Rocío Carrasco

Antonio David Flores

Moltes eren les veus que es preguntaven com actuaria la cadena amb el col·laborador de 'Sálvame', després de conèixer el relat esfereïdor de Carrasco

Poques hores després de l'emissió de les declaracions de Carrasco, moltes persones a les xarxes socials van demanar que la cadena acomiadés a Antonio David Flores dels seus programes. I aquest dilluns al matí, fonts de Meidaset, han apuntat a que el col·laborador de Telecinco, no tornarà a aparèixer en pantalla en cap dels seus programes.

La decisió tindrà efecte aquest mateix dilluns a la tarda i no participarà a 'Sálvame' per respondre a les acusacions llançades ahir per la seva exparella. La seva actual dona Olga Moreno, és una de les concursants confirmades per anar a 'Supervivientes 2021'.

'Sálvame' confirma la notícia

Només començar el programa d'aquest dilluns, la presentadora Carlota Corredera, ha explicat en un breu comunicat la decisió del grup comunicatiu: "'Sálvame' anuncia el cessament de la vinculació laboral d'Antonio David Flores amb aquest programa, així com amb la productora 'La Fábrica de la Tele". "Mediaset ha fet extensiva aquesta mesura a tots els programes del grup".

ETIQUETES:

Deixa un comentari