You are currently viewing <span>ESPERADA NOTÍCIA</span> L'actor Jordi Sánchez surt de l'UCI i es troba fora de perill
Jordi Sánchez

ESPERADA NOTÍCIA L'actor Jordi Sánchez surt de l'UCI i es troba fora de perill

Així ho ha comunicat a través del seu compte d'Instagram

Des de principis de febrer, quan un comunicat de la família del popular actor Jordi Sánchez va anunciar que estava ingressat a l'UCI per coronavirus, no es tenien noves notícies sobre la seva evolució. En aquell moment la família va anunciar que el "Jordi està evolucionant favorablement i esperem poder informar molt aviat de la seva total recuperació".

Des d'aleshores, companys de professió l'actor i especialment la sèrie 'La que se avecina', han informat de la seva favorable evolució. Va ser el cas de la presentadora i actriu Paz Padilla, que des del programa 'Sálvame' va enviar el seu missatge de suport a Sánchez: "Em diuen que està estable i que evoluciona favorablement. Vull enviar-li un petó enorme a la seva família, als seus fills i a la seva dona i dir-los que l'estimem molt, que estem tots molt pendents d'ell, tots els companys i que des d'aquí li enviem tota l'energia perquè aviat es recuperi i surti tot bé.

Aquest dimarts, ha estat la pròpia família quan novament des de les xarxes socials, ha confirmat l'evolució favorable de Sánchez i que per fi abandonava l'UCI.

COMUNICAT

Estem molt feliços d'anunciar que el Jordi ha sortit de la UCI i es troba fora de perill.
Esperem que molt aviat tingui l'alta mèdica i pugui tornar a casa per recuperar-se al costat de la seva família.
Volem agrair en nom seu i de la família tota l'atenció que està rebent per part dels professionals sanitaris i les mostres d'afecte rebudes per part dels seus companys, productors, directors, amics i seguidors, així com també el respecte que han mostrat els mitjans de comunicació durant tot aquest temps.

Instagram de Jordi Sánchez

Deixa un comentari