REFERENT CATALÀ La cantant Núria Feliu es recupera d'un ictus cerebral

Núria Feliu 'Al Cotxe', TV3 (20/11/20)

L'artista de 79 anys, es troba en procés de recuperació a casa seva segons un comunicat de la família

La cantant Núria Feliu va patir un un ictus cerebral fa unes setmanes i s'està recuperant a casa seva, segons ha informat aquest dimarts la seva família a través d'un comunicat. La seva família ho ha fet públic a través de l'Associació d'Artistes i Intèrprets, on agraeixen les mostres d'afecte i suport rebudes durant aquests dies.

COMUNICAT

"La família de Núria Feliu informa que la nostra volguda Núria actualment està en procés de recuperació a casa seva, al costat de la seva família, que agraeix les mostres d'afecte i solidaritat rebudes en aquests moments difícils"

Feliu va néixer al barri de Sants de Barcelona el 1941, i durant el franquisme va saltar a la fama per cantar cançons populars catalanes, boleros i cuplets. Es va retirar el 2005, però mai ha deixat de participar en programes de televisió i en tot tipus d'actes arreu de Catalunya. Una de les darreres aparicions a televisió va ser al programa de TV3 'Al cotxe'.

NÚRIA FELIU AL PROGRAMA 'A SU AIRE' DE RTVE (ANY 1974)

NÚRIA FELIU AL CAP D'ANY 90-91 A TV3

NÚRIA FELIU A LA SÈRIE 'LES TERESINES (TV3 1992)

ETIQUETES:

Deixa un comentari