La 1 parla de sexe i Xavier Sardà fa aquesta divertida comparació amb el menjar

Xavier Sardà a 'Obrim Fil'

Erik Puzbach deixa atònits als tertulians amb la seva relació amb un home 48 anys més gran que ell amb qui es va casar 3 vegades

Aquest dijous el programa de Xavier Sardà a RTVE Catalunya, 'Obrim Fil', va fer un debat sobre si l'amor i el sexe tenen edat. Els tertulians que van participar: la model Judit Mascó, la periodista Laura Fa, David Balaguer i Màrius Carol. Entre els convidats, l'Aida i l'Antonio, una parella que es porten vint-i-cinc anys de diferència o Erik Putzbach que es va casar 3 vegades amb un home 48 anys més gran que ell, fins que va morir. Putzbach, va reconèixer que amb el seu exmarit no tenien sexe, però "em donava una bona vida". "Jo el que volia era un anell de diamants i ell me'n va regalar un de 3 quirats", va explicar Puzbach.

Erik Putzbach a 'Obrim Fil' amb una imatge del seu exmarit

Un dels moments que va provocar més somriures va ser quan la sexòloga danesa Laila Pilgren, va afirmar que "és molt bo pendre el sol per a les vulves". Una recomanació que va deixar en shock a Sardà que va canviar de tema entre somriures: "ja sabeu el consell: las vulvas al sol". La periodista Laura Fa, que era al debat va anar més enllà explicant la moda de "prendre el sol amb el cul a l'aire perquè així entra l'energia". Sardà va preguntar a la sexòloga si això era així i Pilgren va respondre amb un "se'ns alteren".

Però la situació més còmica es va produir amb l'analogia que Sardà va fer entre el sexe i el menjar.

La psicòloga i sexòloga Elena Crespí, va voler replicar a Sardà per la seva expressió: "ho veus? ja estem amb el fotent-li". El presentador va respondre irònic que "Jo només interpretava a una persona, jo sóc "morcillón".

ETIQUETES:

Deixa un comentari