TV3 analitza la presidència del Barça a 'Més que un president'

Joan laporta, en família a 'Més que un club'

El reportatge ensenyarà el dia a dia dels 3 candidats Laporta, Font i Freixa

El proper 7 de març els socis del FCBarcelona escolliran el seu nou President. En el moment en què el club viu la pitjor crisi econòmica dels seus 122 anys d'història, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa són els candidats que aspiren a la presidència d'un club que intenta mantenir, per damunt de tot, el seu peculiar model de propietat tutelada pels 140.000 socis. Tot això davant la majoria de rivals, que pertanyen a grans corporacions econòmiques o estats.

El documental realitzat pel Departament d'Esports de TV3, s'emetrà aquest divendres a les 22h, després del 'TN Vespre'. 'Més que un club' analitzarà per què la presidència del Barça s'ha convertit en una cadira tan inestable que cap dels cinc últims ocupants (Núñez, Gaspart, Laporta, Rosell i Bartomeu) ha pogut completar el mandat.

Víctor Font cuinant a 'Més que un club'

El paper de la dona en la direcció de l'entitat, el futur de l'economia dels clubs de futbol en la indústria de l'entreteniment i el paper del mateix Barça en la vida política de Catalunya davant les seves aspiracions sobiranistes, s'analitzen en els 50 minuts de durada del programa, on també es farà un seguiment del dia a dia en campanya dels tres candidats, per conèixer la versió més íntima de qui, a partir del 7 de març, ocuparà la llotja del Camp Nou.

ETIQUETES:

Deixa un comentari