Pablo Díaz es queda a una lletra del pot de 'Pasapalabra' i fa rècord d'audiència

Pablo Díaz en el moment de respondre la darrera pregunta a 'Pasapalabra'

El concurs aconsegueix 675.000 espectadors i supera al 'TN Vespre' de TV3

'Pasapalabra' havia avisat als seus seguidors que aquest dijous podia donar el pot d'1.294.000 euros i totes les mirades estaven posades en el concursant canari Pablo Díaz. Amb 18 segons a Díaz, només li quedava 1 lletra per respondre i guanyar. La pregunta que ho decidia tot: qui era "el militar cartaginès del segle 3 abans de Crist, sobrenomenat 'El gran', i partidari de la pau amb Roma?". El canari va respondre 'Hieró' i el plató va esclatar quan el persentador Roberto Leal va dir "no". Hieró no era el nom del militar cartaginès, sinó 'Hannó', com va aclarir Leal.

Pablo marxa sent el concursant que ha estat més temps participant en la història de 'Pasapalabra' i en els diners acumulats que s'emporta: 137.400 euros. El canari va enviar un missatge de comiat i agraïment a l'audiència amb un vídeo a les xarxes socials.

L'expectació generada per veure si finalment s'emportava el pot milionari va ser tal que el concurs va convertir-se en l'espai més vist del dia amb 675.000 espectadors i el 29% de quota. Va aconseguir superar al 'TN Vespre' de Toni Cruanyes que ahir va fer un especial des de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona amb motiu de l'any de la pandèmia. Cruanyes va aconseguir 670.000 espectadors i el 24,7%.

'Polònia' i 'La isla de las tentaciones' es reparteixen la nit

Com és habitual, el Polònia va liderar la seva franja amb 514.000 espectadors i un 19,6%, i va superar a 'La isla de las tentaciones express' (16,2%) i a 'El Hormiguero' amb Jordi Évole de convidat (12,5%). Però un cop va acabar el programa de sàtira política, l'audiència va anar al concurs de parelles, que va acabar liderant la nit amb el 21,8%, molt per damunt de l'APM? (13,2%)

Rècord per a tots els concursos d'Antena 3

No només 'Pasapalabra' va tenir un dijous d'èxit, la resta de concursos que emet Antena 3 van aconseguir grans xifres i van liderar la tarda per davant de 'Sálvame' (10,8%) i el 'Tot es mou' (12,2%). 'Ahora Caigo' va fer un 14% i 'Boom' va arribar al 18,1%. També el concurs que emet al migdia 'La ruleta de la suerte' va pujar a un 16%, però encara està lluny del 'TN Comarques' que continua líder amb el 21,1%.

Tot i això, TV3 va aconseguir liderar el dijous amb un bon 16,2%, superant a Antena 3 (13,9%) i Telecinco (11,8).

ETIQUETES:

Deixa un comentari