La segona temporda de 'Merlí: Sapere Aude' s'estrenarà a l'abril

Jordi Coll i Carlos Cuevas

La sèrie incorpora dos nous personatges interpretats per Jordi Coll i Eusebio Poncela

Movistar+ ha anunciat aquest dijous que ja té data d'estrena per a la segona temporada de l'exitosa sèrie creada per Héctor Lozano. Serà a l'abril, tot i que encara sense especificar el dia.

El que si que hem pogut confirmar és que s'hi incoporaran dos personatges nous interpretats per Jordi Coll que interpretarà a l'Axel i Eusebio Poncela que serà Dino. La resta de protagonistes continuen amb Pol Rubio (Carlos Cuevas) i la Bolaño (María Pujalte) al capdavant.

Una universitat en obres i una relació especial

La nova temporada de l"Spin-off' de la sèrie original emesa a TV3, comença al segon semestre de la universitat. En el seu retorn a les aules, els protagonistes es troben amb un paranimf en obres. El Pol Rubio començarà una relació especial amb el fuster que s'encarrega de restaurar l'edifici. A més,a més, es retrobarà amb un antic amic que li durà una mala notícia que canviarà la seva vida per sempre.

ETIQUETES:

Deixa un comentari