'Crims' torna líder de la nit amb el cas 'Piris'

Cas Piris a 'Crims'

'Planta Baixa' de Ricard Ustrell fa el rècord d'audiència del 2021 i es consolida com l'espai més vist dels matins a Catalunya

Aquest dilluns es va estrenar la 2a temporada de 'Crims', el programa de Carles Porta sobre casos reals a Catalunya. Un retorn esperat per l'audiència, després de la bona acollida que havia tingut la primera. Ahir, 453.000 espectadors i 17% de quota van seguir el cas de l'assassinat de Ricardo Piris.

A força distància van quedar 'El Hormiguero', amb la visita de Susi Caramelo amb 320.000 seguidors i un 12% i 'El Debate de las Tentaciones' amb Sandra Barneda 278.000 i 10,4%.

Continua destacant el 'Pasapalabra' amb 534.000 espectadors i un gran 23,1% que supera el 17,1% de l"Està Passant de Toni Soler.

Ustrell es menja a García-Ferreras

TV3 aconsegueix liderar el dia amb un bon 17%, gràcies als Telenotícies que segueixen com els espais més vistos del dia i als programes diaris com 'Planta Baixa' als matins o la sèrie 'Com si fos ahir' a les sobretaules.

Els de Ricard Ustrell van batre aquest dilluns el seu rècord d'audiència de l'any amb 200.000 espectadors i 18,3% de quota i 120.000 i 17,5% en la primera part. El programa es consolida així, com l'espai més seguit dels matins i ha aconseguit destronar a 'Al rojo vivo' de García-Ferreras a La Sexta que ha anat perdent seguiment.

Qui encara té feina és Helena García Melero i el seu 'Tot es mou'(13,7%) que es torna a veure superat per 'Sálvame' amb el 14,5%.

ETIQUETES:

Deixa un comentari