Ustrell i El Foraster líders, Tele5 punxa amb la seva sèrie turca

Va costar tornar-los a veure en pantalla però ha valgut la pena, Ricard Ustrell i el seu equip de reporters de Planta Baixa van fer ahir dilluns molt bones xifres d'audiència liderant la seva franja per damunt de Ferreras i Ana Rosa. Pics del 22,6% de share i 269.000 espectadors i una mitjana del 14,7% de share durant la part prèvia i 18,9% la segona. Un exitàs, com els dos últims capítols de la temporada de Quim Masferrer al capdavant d'"El Foraster". "Els tresors d'El Foraster" va tenir 482.000 espectadors i 19,3% i la reemissió del capítol a Gisclareny també va liderar amb una quota del 18,8% i 337.000 espectadors.

Tot plegat van fer que TV3 liderés el dilluns amb un gran 17,9% a 6,3 punts de la segona.

Qui va punxar del tot va ser la cadena de Mediaset que ahir anunciava amb fervor la seva nova sèrie turca, "Love is in the Air" i que volia repetir la fòrmula d'èxit relatiu que estant tenint les que emet Antena3, "Mi Hija" i "Mujer", però no se'n va sortir. La patacada va ser monumental i el pitjor de tot és que avui i demà també n'emetran capítols. Veurem quan durarà si no milloren i molt les audiències.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Miquel

    Fareu molt bé de publicar les audiències i desmentir els nacional

Deixa un comentari