Pasapalabra bat rècords i supera al Polònia

TV3 manté el lideratge del dijous gràcies als TN que continuen sense rival

Ahir el gag principal del 'Polònia' feia referència al lideratge i al concepte "impossible", però els del famós "rosco" ho van aconseguir. Van ser el 3er espai més vist del dia i van superar a l'espai d'humor de TV3. 541.000 espectadors contra 431.000. Unes xifres de rècord i que deixen a l'equip de Toni Soler, 'Està Passant' a 7 punts quan fa ben poc eren líders.

A la nit el 'Polònia', també va patir i va veure com les formigues de Pablo Motos es quedaven a només 3 punts. Fins i tot el Cuines' del xef Marc Ribas, amb el seu "pollastre a la ratatouille" va fer més espectadors.

Així doncs com és que TV3 lidera el dia amb tanta diferència? Doncs gràcies a les xifres descomunals dels seus 'TN' que cada dia són els espais més vistos i als programes diaris com 'Planta Baixa' de Ricard Ustrell (ahir 16,5% i 167.000 espectadors) i a les tardes que lidera Helena Garcia Melero i el seu 'Tot es mou' i que van superar el 'Sálvame.

ETIQUETES:

Deixa un comentari