El retorn de 'Mr. Bean' més a prop de ser una realitat

'Old Bean' seria el nom amb que la mítica sèrie emesa per TV3 es planteja reviure al personatge de Rowan Atkinson

L'equip creatiu de la comèdia de gran èxit internacional va revelar en un documental emès recentment per la cadena britànica 'Itv' i segons informa 'Brittish Comedy', que estan pensant en emetre nous capítols del famós personatge interpretat per Rowan Atkinson. La diferència segons van explicar, seria veure un 'Bean' de més edat però amb el mateix cràcter rondinarie de sempre.

Just ara que fa més de 30 anys de les aventures televisives de 'Bean', la televisió britànica va emetre un especial titulat 'Happy Birthday Mr Bean'. En el programa, Rowan Atkinson va dir: "Encara m'agrada. Suposo que el que vull dir és que encara ho trobo divertit. I crec que encara puc interpretar-ho. Ja sabeu, tenyiu-me el cabell i me'n hi vaig".

ETIQUETES:

Deixa un comentari