Ana Rosa celebra 16 anys de matins, Lydia Lozano canta i Màxim Huerta s'estrena (VÍDEO)

Dilluns amb ressaca de la gran nevada que va caure sobre Madrid i amb els programes fets a la capital espanyola a mig gas, canvis de plató i absència de maquillatge. La raó? Els carrers han quedat impracticables i molts no tenen altre opció que baixar a les profunditats del metro per primera vegada a la seva vida per poder arribar a la feina. Un drama i sinó que li preguntin a la colaboradora de Sálvame, Lydia Lozano que aquesta tarda ha tornat a somriure en veure que el sol sortia a Madrid.

També Ana Rosa Quintana, la reina dels matins a Espanya ha pogut arribar als estudis de Telecinco i és que avui estava d'aniversari, celebrava 16 anys al capdavant del magazine matinal de la cadena principal de Mediaset.

I a l'hora de la migdiada, un excompany de feina de Quintana, el que va ser el ministre més fugaç de la història, aterrava a la televisió valenciana À Punt, per a aspirar a lluitar pel lideratge de tardes i guanyar a Sálvame. Aquesta ha estat l'aparició de Màxim Huerta en directe a les pantalles dels espectadors valencians.

ETIQUETES:

Deixa un comentari