'Altsasu' confirma el seu èxit i lidera la nit de dilluns

'Pasapalabra' arriba als 549.000 espectadors i és el 2n programa més vist del dia, a 6 punts de l"Està Passant' que es queda amb 401.000 espectadors

Quan una sèrie s'estrena a la televisió, cal esperar a veure l'audiència de la 2a emissió per veure si finalment ha agradat al públic o no. Amb les dades d'audiència d'aquest dilluns, la sèrie vasca 'Altsasu', va tornar a liderar la nit amb 463.000 espectadors i el 18,1% de quota. En canvi, la sèrie apocal·líptica 'El Col·lapse', va perdre força seguidors. El 1er capítol va fer un 13,8% i el 2n un 12,9%, molt lluny del gran 19% de fa una setmana.

En tot cas, unes bones dades que sumades als sempre líders 'TN' de TV3, van fer que la cadena pública liderés el dilluns amb un bon 16,1%, per damunt de Tele 5 (12,7%) i Antena 3 (12,1%).

Cal destacar l'èxit que està tenint el concurs 'Pasaplabra' que ahir va escalar al 2n lloc amb un molt bon 22,5% enfront del 16,5% dels de Toni Soler i el seu 'Està Passant'. Aquest dimarts 'Antena 3', ha anunciat que entregarà el famós 'rosco' i veurem si després aconsegueix mantenir aquestes dades.

A la tarda, el culebrot de la família 'Pantoja' va donar el lideratge al 'Sálvame' que va fer un 15,7% i va superar al 'Tot es mou' de TV3 (12,8%). A pocs dies per acabar el mes, Tele 5 continua retallant distàncies amb Antena 3 per a la 2a posició, només hi ha una cosa clara: TV3 tornarà liderar el gener.

ETIQUETES:

Deixa un comentari