El reporter d'investigació Carles Tamayo formarà part del retorn de "Caiga quien caiga" a Telecinco. Així ho ha anunciat a xarxes socials amb un teaser d'un minut. En aquest, s'observa la temàtica del reportatge que Carles Tamayo ha preparat: les petites estafes.
Carles Tamayo va guanyar un premi Ondas de comunicació pel documental "Como cazar a un monstruo". "Per fer bons documentals fa falta temps i diners. En aquest cas només hem tingut 5 minuts i un vestit d'home", comenta a la publicació.
Para hacer buenos documentales hacen falta tiempo y dinero.
— Carles Tamayo (@TamayoStuff) January 14, 2025
En este caso sólo hemos tenido 5 minutos y un traje.
Los domingos a las 22h Caiga Quien Caiga en Telecinco. 🕶 🪰 pic.twitter.com/A6myI1Hrny
En aquest petit teaser ja es pot apreciar tant l'estil de Tamayo com l'estil que voldrà tenir el programa. Reportatges al carrer, bromes i, novament, un gran protagonisme del reporter. De fet, malgrat fer-se a Telecinco, es fan bromes sobre la cadena com "Hem de deixar de dir que som Telecinco" o "Estem venent un reportatge de merda al "Caiga quien caiga"", mentre que un altre respon "doncs pel poc que ens paguen".
El programa es podrà veure els diumenges a les deu de la nit, un horari en el que pràcticament no hi ha competència. D'aquesta manera Telecinco intentarà recuperar (i fidelitzar) una audiència que els ha abandonat des de fa anys. De fet, el 2024 va ser l'any amb menys espectadors de la història de la cadena.
"Caiga quien caiga", d'èxit a 15 anys sense emetres
El programa "Caiga quien caiga" va arribar a Espanya el 1996 com una còpia del programa argentí homònim. Va tenir bastant èxit en ñes seves dues etapes a Telecinco, del 1996 al 2002 i del 2005 al 2008. El maig del 2008 va començar una nova etapa a La Sexta, on es va cancelar aquell mateix any. Llavors, la Cuatro en va comprar els drets per emetre'l el 2010, on també es va cancelar pels seu baix rendiment. Ara, després de 15 anys, Telecinco l'ha recuperat.
El programa tracta temes d'actualitat des de la sàtira i l'humor a través de reportatges. Tres presentadors donen pas des d'un plató a diferents peces de vídeo en les quals els reporters fan preguntes incòmodes o políticament incorrectes. Estèsticament, tant els presentadors com els reporters van vestits de negre i amb corbata, imitant l'estil de la pel·lícula "Homes de negre" (Men in black, en anglès).
Pel retorn del programa es confia en Santi Millán, Lorena Castell i Pablo González Batista com a presentadors des del plató i amb reporters com Carles Tamayo, Irene Junquera, Alba Moreno, Dani Fez, Violeta Muñoz o Andy K, el primer reporter de la història del programa en el seu format original a Argentina.