El Parc Natural de Collserola, camp de batalla del pròxim «Joc de Cartes»

El quart episodi de la temporada visitarà quatre establiments ubicats enmig de la natura a Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola i Molins de Rei per trobar el millor restaurant del parc

  • Marc Ribas, presentador de "Joc de Cartes"
Publicat el 17 de desembre de 2024 a les 17:32

Els dimecres a la nit són per a Joc de Cartes i això no falla. TV3 sap que el programa presentat per Marc Ribas és un èxit assegurat al prime time i li reserva, temporada rere temporada, la nit del mig de la setmana. Al Joc de Cartes no el guanya ningú, tampoc els partits de Champions del Barça: la setmana passada el programa de TV3 va retenir 316.000 espectadors (17,7% de quota de pantalla), mentre que el futbol a Movistar+ va reunir  201.000 aficionats (10%) davant la pantalla.

Aquest dimecres és el torn del Parc Natural de Collserola, l'entorn privilegiat a tocar de Barcelona que es convertirà en un camp de batalla per trobar-hi el millor restaurant. El primer aspirant a guanyar el títol és Casa Fuster: Masia Sant Cugat, un establiment de Sant Cugat del Vallès especialitzat en cuina tradicional catalana amb una destacada oferta de carn i forn de llenya. Encara en aquest municipi del Vallès Oriental, el programa farà parada al Garden Pizza. En Carlos Rocamosa intentarà sorprendre els seus rivals amb autèntiques pizzes napolitanes.

D'altra banda, els participants visitaran el terme municipal de Cerdanyola del Vallès. El Green Leka és el restaurant ubicat a l'edifici del Consorci, al cor del Parc Natural. L'Anna Herrero intentarà captivar els concursants i en Marc amb una proposta de menjar de proximitat, sa i natural. Finalment, el Joc de Cartes es desplaçarà al Baix Llobregat per conèixer el restaurant Can Tintorer de Molins de Rei. En Miquel Tintorer mostrarà la seva habilitat fent carns a la brasa al mig de la natura.

Qui serà el guanyador del programa? Hi haurà moments grotescos durant el programa? Sigui com sigui, els quatre participants i els espectadors gaudiran d'una experiència gastronòmica lluny de la ciutat