Una pequeña luz

Títol original: A Small Light

Any: 2023

País: Estats Units

Temporades: 1 (8 episodis)

Plataforma:

A Small Light (2023) on IMDb

De què va:

Una noia molt jove però decidida comença a treballar com a secretària d’un home de negocis alemany, Otto Frank. Quan els nazis comencen a perseguir els jueus decideix ajudar Otto i la seva família amagant-los en un habitatge annex a l’oficina.

Què és?

És una minisèrie de National Geographic sobre Miep Gies, la dona que va arriscar la vida per protegir a Anne Frank i la seva família amagant-los dels nazis.

La clau:

Vol celebrar l'heroicitat d'un personatge històric poc conegut que va fer el que creia que havia de fer en un dels moments més difícils de la història de la humanitat. La seva història vol servir d'inspiració per al futur i el seu missatge és molt potent.

L'actriu:

Bel Powley, que potser tindràs present per la sèrie britànica "Informer", interpreta a Miep Gies. Mentre que Otto Frank, el pare d'Anne Frank, està interpretat per l'actor Liev Shreiber, que va ser el protagonista de "Ray Donovan". Al repartiment també hi trobareu a Joe Cole, l'actor de "Peaky Blinders" i "Gangs of London".

Dona-li una oportunitat:

Si vols mirar una sèrie històrica amb un missatge de valentia que està pensat per a les noves generacions i que al mateix temps dona a conèixer un personatge poc visibilitat dins d'una història que és coneguda universalment.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs