Tulsa King

Títol original: Tulsa King

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Taylor Sheridan, Terence Winter

Temporades: 1

Gènere: ,

Plataforma:

Tulsa King (2022) on IMDb

De què va:

Un mafiós passa 25 anys a la presó per evitar que s’incrimini al cap de la seva família. Durant tot aquest temps calla i no diu res a les autoritats. Cap nom. Es manté fidel al codi d’honor de la màfia. Quan surt, el nou cap de la família decideix treure-se’l del damunt i l’envia lluny de Nova York, a la ciutat de Tulsa.

La clau:

El protagonista és un mafiós que viu bàsicament de l'extorsió de petits negocis als que ofereix la seva protecció (una protecció que no necessiten: l'única amenaça és ell). Malgrat això, el greuge amb el que parteix el personatge fa que ens posem en la seva pell i desitgem que pugui construir un imperi a Tulsa.

L'actor:

Sylvester Stallone interpreta al protagonista en un paper que sembla fet a la seva vida i que treu partit de l'edat de l'actor, que ja té 75 anys (com el personatge) i que darrerament està fent personatges que es troben en una etapa crepuscular. L'actor posa carisma a un personatge que se sap vell però encara té molt a dir.

Els creadors:

Taylor Sheridan y Terence Winter són els creadors de la sèrie. Coneguts per "Yellowstone" i "Boardwalk Empire" respectivament, fan un tàndem potent.

Dona-li una oportunitat si:

Si t'agraden les històries de mafiosos amb un punt d'humor, com ara "Lilyhammer", amb la que té uns quants punts en comú.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari