The Responder

Títol original: The Responder

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Tony Schumacher

Temporades: Minisèrie de 5 episodis

Protagonistes:

Plataforma:

Català: Subtítols

 The Responder (2022) on IMDb

Per Toni de la Torre

De què va:

Explica les nits de patrulla d’un agent de policia que ha arribat al límit amb la seva feina i ja no pot més. Però malgrat no estar bé, la psicòloga del departament dona per finalitzada la teràpia forçant-lo a tornar a treballar.

L'actor:

Martin Freeman, conegut pels seus papers a sèries com Sherlock o Fargo, interpreta a l'agent de policia, transmetent esgotament i descontrol. L'actor va estar més d'un any practicant per replicar l'accent de Liverpool, on transcorre la sèrie.

L'ambient:

La nit de Liverpool és l'escenari per on es mou el protagonista. Carrerons foscos on es produeix tant el tràfic com el consum de droga, i pisos on el protagonista ha d'anar per aturar una baralla són alguns dels escenaris que planteja la sèrie.

La clau:

La sèrie està creada per Tony Schumacher, un ex agent de policia, que hi ha abocat la seva experiència. És la seva primera sèrie de televisió.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

Dimecres, 21 de setembre: Dahmer

Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

Dimecres, 21 de setembre: Andor

Sèrie de l'univers Star Wars que funciona com a preqüela de la pel·lícula Rogue One. Està situada en l'època en què es forma l'Aliança Rebel.