The Rehearsal

Títol original: The Rehearsal (Los ensayos)

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Nathan Fielder

Temporades: 1

Protagonistes:

Plataforma:

 The Rehearsal (2022) on IMDb

De què va:

És una sèrie documental on Nathan Fielder, busca diverses persones per participar en un projecte televisiu on els ajudarà a resoldre els seus problemes. Per aconseguir-ho construeix artificialment la situació que els costa de superar i assaja amb ells la manera de superar-la perquè així puguin superar-la a la vida real.

La clau:

Encara que Nathan Fielder es presenta com algú que vol ajudar, en realitat el que està fent és veure fins a quin punt pot manipular les diferents persones a les que està ajudant, controlant una mena de reality show que pot ser molt cruel. La sèrie és plena de moments còmics però la intenció del creador és decididament pertorbadora.

El creador:

Nathan Fielder és conegut per haver fet la sèrie Nathan For You, que tenia una premissa inicial (ajudar als altres) per en realitat riure-se'n al mateix temps que assenyala els aspectes més patètics i ridículs dels seus subjectes.

Dona-li una oportunitat si:

T'agraden sèries documentals d'autor, com ara la magnífica How to with John Wilson, que exploren com som els persones, tant individualment com en societat, d'una manera que és inesperada.

Per què ha passat desapercebuda:

És una sèrie amb un format molt particular i grotesc que no és ni tan sols fàcil d'explicar. I a més amb un sentit de l'humor molt concret que no tothom comparteix. Era inevitable que la miréssim quatre.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

24/09 Golpe de revés

Amb només 17 anys la tennista britànica Justine Pearce va arribar a la semifinal de Roland Garros, però una lesió la va apartar de la pista

22/09 Noches en vela

Lisa no pot dormir perquè no deixa de preguntar-se pel futur de la seva filla. Danny és un periodista que a les nits paga el preu de la seva ansietat

19/09 Black Snow

El 1995 una noia de 17 anys va ser assassinada a Ashford, però el crim mai es va poder resoldre