The Newsreader

Títol original: The Newsreader

Any: 2021

País: Austràlia

Creador: Michael Lucas

Temporades: 1

Protagonistes: , ,

Gènere:

Català: Subtítols (FILMIN)

 The Newsreader (2021) on IMDb

De què va:

Sobre les dificultats de la presentadora dels informatius per dissimular els problemes personals davant dels seus companys, cosa que la posa en una posició fràgil davant del seu cap que no li deixa fer la mena de reportatge que ella voldria. Intenta ser tinguda realment en compte i fer un tipus de periodisme diferent a la cadena de televisió on treballa. Situada als anys 80, mostra les dificultats del personatge per fer-se valdre en un ambient laboral competitiu i masclista, i com trobarà un suport inesperat en un reporter.

Què és?

Una sèrie australiana ambientada a la redacció d'uns informatius que explora els conflictes i diferents visions del periodisme que hi ha darrere les càmeres.

La clau:

La sèrie mostra un xoc entre dues maneres de entendre el periodisme: el de la informació pura i dura, que representa un presentador veterà, i una visió que busca les històries humanes que representa la protagonista. La sèrie deixa que sigui l'audiència qui decideixi quina és la visió més idònia, cosa que pot canviar en funció del tractament que es fa de les diferents notícies que cobreixen els protagonistes de la sèrie.

L'actriu:

L'actriu australiana Anna Torv, coneguda per Fringe o Mindhunter, interpreta la presentadora protagonista, construint molt bé un personatge fort i vulnerable alhora. Aquesta dualitat ens interpel·la perquè no ens quedem en la imatge que projecten les persones, si no que donem per fet que no sabem per què estan passant, cosa que passa amb diversos personatges connecta amb l'enfocament humà del periodisme que fa la presentadora. Al repartiment també trobareu a Robert Taylor (Longmire).

On:

         

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món