Ted Lasso (T1)

Títol original: Ted Lasso

Any: 2020-2021

País: Regne Unit

Creador: Bill Lawrence, Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Joe Kelly

Temporades: 2 temporades

Plataforma:

 Ted Lasso
(2020) on IMDb

De què va:

El nou entrenador d’un equip de futbol de primera divisió de la lliga anglesa… que no en té ni idea de futbol. De fet, no ha entrenat mai un equip de futbol i no sap res sobre l’esport. És nord-americà i només ha entrenat equips de futbol americà. Així que ningú confia en ell: ni els jugadors, ni els aficionats, ni la premsa. Se’l prenen com una broma de mal gust. Però ell aguanta, resistent, decidit a no deixar-se vèncer fàcilment i no perdre mai el somriure. Ni tan sols davant les crítiques més ferotges. Ell confia que aconseguirà guanyar-se a tothom a poc a poc, dins i fora del camp.

Qui és:

El nou entrenador d'un equip de futbol de primera divisió de la lliga anglesa… que no en té ni idea de futbol. De fet, no ha entrenat mai un equip de futbol i no sap res sobre l'esport. És nord-americà i només ha entrenat equips de futbol americà. Així que ningú confia en ell: ni els jugadors, ni els aficionats, ni la premsa. Se'l prenen com una broma de mal gust. Però ell aguanta, resistent, decidit a no deixar-se vèncer fàcilment i no perdre mai el somriure. Ni tan sols davant les crítiques més ferotges. Ell confia que aconseguirà guanyar-se a tothom a poc a poc, dins i fora del camp.

Escena que el defineix:

Durant part de la sèrie l'actual propietària de l'equip de futbol es dedica a sabotejar des de dins els (pocs) progressos que Ted Lasso fa com a entrenador. Quan (a partir d'ara venen espòilers) ell ho descobreix, simplement la perdona. La sèrie fa exactament el contrari que faria qualsevol altra sèrie, que és aprofitar la revelació per fer esclatar el conflicte i allargar-lo durant diversos episodis. Però això no pot passar amb en Ted Lasso. Ell simplement la perdona i ja està.

La frase:

"Saps quin és l'animal més feliç del món? Un peix de colors. Tenen una memòria de només 10 segons. Sigues un peix de colors", diu a un dels jugadors per fer-li veure que quan no te'n surts el que has de fer és passar pàgina i tornar-ho a intentar.

Bagatge:

A tombs pot semblar que en Ted Lasso és massa innocent o que no s'adoni del que els altres pensen d'ell. Però és exactament el contrari: ho sap perfectament i opta per no fer cas i tirar endavant. L'optimisme que mostra a l'exterior contrasta amb la tristesa que té dins el personatge, que està passant un moment difícil perquè la seva dona ha decidit que vol un temps separat d'ell, cosa que també vol dir veure menys el seu fill.

La cançó:

La versió de You'll Never Walk Alone de Marcus Mumford

L'actor:

Jason Sudeikis, que és també creador de la sèrie juntament amb Bill Lawrence, Joe Kelly i Brendant Hunt (que interpreta l'assistent de Ted Lasso). De fet, el personatge de Ted Lasso va néixer originalment per fer unes promocions de l'emissió de partits de la lliga anglesa al canal nord-americà NBC Sports, com uns sketchos amb finalitats promocionals. Jason Sudeikis té una llarga experiència en aquesta mena de comèdia com a actor i guionista del late night Saturday Night Live. També el podeu veure en sèries com The Last Man on Eath o Eastbound & Down.

Altres Temporades:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari