Misa de medianoche

Títol original: Midnight Mass

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: Mike Flanagan

Temporades: 1 temporada

Plataforma:

 Misa de medianoche
(2021) on IMDb

De què va:

Els habitants d’una comunitat petita en una illa comencen a experimentar fenòmens estranys, aparentment miracles, i també profecies fosques, que semblen estar connectades amb l’arribada al poble d’un jove capellà que desplega el seu carisma entre els habitants. Un fervor religiós s’apodera de la comunitat que farà aflorar la cara més fosca de l’ésser humà, fent que esclatin les tensions presents al poble.

El creador:

Mike Flanagan, el creador de The Haunting of Hill House i The Haunting of Bly Manor, és el principal responsable d'aquesta nova sèrie, que fidel a aquests treballs, extraurà els seus moments més terrorífics de la psicologia dels personatges.

Els protagonistes:

Zach Gilford, actor conegut pel seu paper a Friday Night Lights, és el membre més destacat del repartiment, i interpreta a un noi que torna al poble coincidint amb l'arribada del capellà, que està interpretat per Hamish Linklater, actor que haureu vist en sèries com The Good Wife o The New Adventures of Old Christine. El repartiment també inclou a Kate Siegel, la dona de Mike Flanagan, que ja va formar part del repartiment de Hill House (va ser la Theodora) i Bly Manor.

L'ambient:

Un comunitat aïllada de la resta del món, on tots els habitants es coneixen molt bé entre ells i hi ha conflictes enterrats per tot arreu. És un ambient similar al de la sèrie The Third Day, que també estava localitzada en una illa.

On:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari