Master of None: Moments in Love

Títol original: Master of None presents: Moments in Love

Any: 2015-2021

País: Estats Units

Creador: Aziz Ansari

Temporades: 3 temporades

Plataforma:

 Master of None
(2015) on IMDb

De què va:

La tercera temporada de Master of None fa un canvi de protagonistes (i d’aquí el subtítol Moments in Love). Ara la sèrie se centra en un personatge que abans era secundari, la Denise, retratant la seva nova vida amb la seva parella en una casa al camp. Són felices i gaudeixen de la seva relació. Però quan arriba un moment en que decideixen tenir un fill es troben amb que no serà tan senzill com esperaven.

El canvi:

És un canvi rotund en relació a la Master of None de les dues primeres temporades. No només perquè en Dev ja no sigui el protagonista (tot i que apareix puntualment, unint aquesta nova etapa de la sèrie amb els episodis que ja hem vist), sinó sobretot per un canvi de to, basculant molt més cap al drama, i pel canvi d'escenari, allunyant-se del món urbanita que havia identificat força la sèrie als inicis.

El ritme:

Aquest canvi d'escenari també implica, finalment, un canvi de ritme. La tercera temporada vol fer un retrat naturalista de la vida en parella i abunda en escenes llargues de la vida quotidiana de les dues dones, fent tasques mundanes. Té més a veure amb Escenes d'un matrimoni que amb la sèrie que coneixíem. Aquesta aproximació també porta a algun episodi més llarg (dos passen dels 50 minuts).

Controvèrsia:

No podem saber quin és el motiu d'aquest canvi. És cert que Aziz Ansari havia dit que no tenia res més a dir sobre la seva pròpia vida i que havia de pensar com continuar dient coses noves. Però és molt possible que hagi estat la polèmica al voltant de l'actor i comediant, que va ser denunciat per una noia que el va acusar d'haver-la pressionat per tenir-hi relacions sexuals, la clau del canvi. Aziz Ansari va optar per desaparèixer puntualment dels focus, tornant puntualment amb un monòleg a Netflix, on es va disculpar pel que havia passat. El retorn de la sèrie sense ser-ne ell el protagonista sembla vinculat a aquesta acusació i la necessitat de continuar passant desapercebut.

Les actrius:

Lena Waithe interpreta la protagonista, la Denise, que és un personatge que ja havia aparegut a les dues primeres temporades de Master of None i que en aquesta tercera temporada té una mena d'spin-off. És una actriu que potser haureu trobar també al repartiment de la sèrie de terror Them. La seva parella està interpretada per Naomi Ackie l'haureu vist a The End of the F***ing World o The Bisexual.

Mira-la si:

T'interessa veure un drama sobre les dificultats per tenir fills, que porta a moltes parelles a recórrer clíniques de fertilitat. Aquest és un procés molt dur que ha estat poc retratat en el món de les sèries i que aquí és el centre de la història.

No la miris si:

Si esperes trobar-hi la comèdia d'autor que era Master of None en les temporades anteriors, centrades en el personatge de Dev. Aquí d'humor n'hi ha més aviat poc. Tindràs més sort canviant a altres sèries similars com ara Ramy.

S'assembla a:

El to és molt diferent, però a l'antologia Easy també hi trobareu diferents històries que tenen en comú veure l'amor com quelcom difícil i complicat.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari