Lovesick

Títol original: Lovesick

Any: 2014-2018

País: Regne Unit

Creador: Tom Edge

Temporades: 3

Plataforma:

 Lovesick
(2014) on IMDb

De què va:

Sobre un noi al que li diagnostiquen clamídia. A partir d’aquí, decideix trucar totes les noies amb les que ha tingut relacions sexuals per avisar-les del diagnòstic, cosa que és una excusa per tornar a posar-s’hi en contacte.

Idònia si:

Per vosaltres Sant Valentí és sinònim de mirar una comèdia romàntica, amb la clàssica història del noi i la noia que haurien d'estar junts però que no acaben d'estar-hi. Una fórmula per als més rematadament romàntics, amb parella o sense.

L'actriu:

La britànica Antonia Thomas és el nom més conegut del repartiment. Hi interpreta l'amiga del protagonista i potencial interès amorós que s'allarga durant tota la sèrie. L'haureu vist a sèries com Misfits o The Good Doctor.

La clau:

És una sèrie que combina hàbilment les trames romàntiques i el sentit de l'humor. Manté els personatges estereotípics de les sèries d'amics.

S'assembla a:

How I Met Your Mother és la sèrie més similar (incloent el misteri de saber amb qui acabarà el protagonista). També amb Starstruck.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs